Международни експерти за луксозното строителство у нас: Българските компании достигат световни нива 

Луксозното строителство в България отдавна достигна европейското ниво, а с най-новите си проекти българските строителни компании достигат по мащабност и иновации най-високите световни постижения в архитектурата и дизайна, категорично е международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат. Те дадоха своите оценки за участниците в седмото издание на годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017, които бяха отличени снощи в залата на хотел  Best Western Premier Sofia. 

  Столична Община получи голямата награда  ЛИДЕР В ОБЩЕСТВЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО 2017. Призът бе връчен от депутата от управляващата коалиция и член на Бюджетната комисия с дългогодишен опит в строителството Йордан Апостолов.
Призът ГОЛЯМА ОБЩИНА с принос в благоустройството и инфраструктурата   2017 отличи Община БУРГАС за луксозния облик на центъра на града с  Тринити Билдинг. Кметът на община Мирково – г-жа Цветанка Йотина, получи поредно отличие за най-бързо развиваща се малка община и в категория Лидер в благоустройството и общественото строителство – Малка Община 2017.
Наградите бяха връчвани още от изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, депутати, партньори на церемонията и други.

Международни експерти за луксозното строителство у нас: Българските компании достигат световни нива

Водещи на церемонията бяха журналистката и ПР Патриция Кирилова и актьорът Симеон Владов, носител на престижната награда ИКАР в категория Златен глас на България. В празничната програма, която съвпадна с Деня на Будителите, се включи фолклорната звезда Поли Паскова, както и младите таланти школата по вокално майсторство „Мюзик бокс“, с вокален педагог Катина и артистичен директор доц. Етиен Леви.
Освен почетни грамоти и статуетки, призьорите получиха и подаръци от златната серия на козметичния гигант РЕФАН, специални карти за отстъпки от партньорите на събитието Topofertite.com, както и процедури за релакс от най-добрия Бюти център в София – ТЕРА СПА. Партньор на събитите бе винарна № 1 у нас ВИЛА ТЕРЕС и лидерът в качествения печат, в изработката на рекламни материали и в широкоформатните решения.
Всички наградени:
ЛИДЕР В ОБЩЕСТВЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО 2017 – СТОЛИЧНА ОБЩИНА  ГОЛЯМА ОБЩИНА С ПРИНОС В БЛАГОУСТРОЙСТВОТО И ИНФРАСТРУКТУРАТА  2017 – ОБЩИНА БУРГАС за Тринити Билдинг
ЛИДЕР В БЛАГОУСТРОЙСТВОТО И ОБЩЕСТВЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО – МАЛКА ОБЩИНА 2017 – ОБЩИНА МИРКОВО с  кмет Цветанка Йотина
ЛУКСОЗНО ОБЩЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО 2017 – ОЧНА КЛИНИКА VISION, София
 ЛУКСОЗНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО 2017 – Жилищен комплекс КОРОНА, Пловдив, изпълнител СТРОЙКОЛУКС ООД
ЛУКСОЗЕН МОРСКИ КОМПЛЕКС 2017 – Комплекс „Argisht Partez”, Златни пясъци
НАЙ-ИНОВАТИВЕН ПРОЕКТ 2017 – ПЛАНА ХАЙТС, изпълнител  А.З.К. ПРОПЪРТИС ЕООД
 НАЙ-ЗЕЛЕНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО 2017 – Ню Билдинг Пропърти
ИНОВАЦИИ И ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ В СТРОИТЕЛСТВОТО 2017
ХОТЕЛ ПЕРЕЛИК, КК ПАМПОРОВО – Изпълнител: ЕКОТОП
Сред членовете на международното жури бе мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия. Зад гърба си има множество престижни строителни проекти, като сред тях са един от лондонските театри, звеното за ядрено магнитно наблюдение в болница „Хай Уайкомбе“, университетски зали в Оксфорд и Гилфорд, научни лаборатории в Оксфордшир, училища, синагоги, голяма фабрика за замразени храни близо до Лондон, банки и много жилищни обекти в Англия и Германия. Както и хотел и апартаменти в България, където среща прекрасната си съпруга Вили. В журито са още италианският инвеститор и консултант Микеле Виола, д-р Дийпак Нарвал от Европейския икономически сенат, президентът на International Diplomatic Club – Amicability Сергей Дворянов и други.
Партньори на събитието бяха Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата.
Всички снимки: https://www.facebook.com/pg/vipcommunication.pr/photos/?tab=album&album_id=10155928346258530
Видео:
Наградата на Столична община: https://youtu.be/Ji4RRJwaItU
Призът на община Бургас: https://youtu.be/C0TKkJGG3fg
Награда за община Мирково: https://youtu.be/CPAAIrRc0Js
Музикална програма за церемонията – Народната певица Поли Паскова поздрави гостите с празника на Будителите https://youtu.be/ELn_BTY43jI
Снимки и видео ВИП Комюникейшън

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.