VIP Property Awards подкрепя уникалния проект Мала Света гора

Уникалният проект „Буховският манастир „Света Мария Магдалина“ в многовековното наследство на християнска София“, финансиран от Столична програма „Култура“, ще бъде подкрепен от тазгодишната церемония за наградите VIP Property Awards 2013.
Впечатляващите размери на раннохристиянската базилика в основите на манастира говорят за значимостта на мястото – за духовния живот на християнска Сердика, която е била люлката на Православието.
Събитието ще се състои на 2 декември от 19 ч. в хотел Кемпински – това е третата церемония за луксозно строителство, архитектура и дизайн, организирани от ПР-агенция ВИП Комюникейшън (vipcompr.com).
Археолозите са открили неоспорими доказателства, че в Бухово се намира един от най-старите паметници на християнската архитектура. „Важно е разкопките да продължат, за да разберем защо в своя книга един от най-влиятелните автори на нашето време – Дан Браун, е отделил внимание на Бухово и на България“, допълват организаторите на събитието.
Международно жури от европейски специaлисти ще оценява участниците в годишните награди, наред с медийните партньори на събитието.

Ще бъдат връчени призове в следните категории:
Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура,
Луксозно жилищно строителство,
Луксозно обществено строителство,
Луксозен морски, планински и градски комплекс,
Луксозен СПА Комплекс,
Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Пространствен интериорен дизайн, Пространствен екстериорен дизайн, Мебелен дизайн, Корпоративна идентичност на архитектура и дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.

Заявка за участие изтеглете тук:

Zayavka_za_Vip_Property_Awards – 2013

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.