VIP Property AWARDS

 Строителни специалисти от Дубай и Абу Даби журират VIP Property Awards

Три месеца преди дългоочакваното откриване на хотел Версаче в Дубай, босовете на компанията, която е избрана да го построи – Gulf Precast Concrete, ще журират българските награди за луксозно строителство и дизайн VIP Property Awards. Конкурсът, организиран за втора поредна година от агенция ВИП Комюникейшън, ще се състоят на 10 октомври в зала Флоримонт Експо – София.
Това ще бъде и специална изненада за тазгодишното издание на церемонията, в която ще се включат с компетентно мнение и представители на националните медии, които от години следят развитието
на строителния бизнес у нас. В средата на септември в София каца един от най-влиятелните строителни инженери от Арабските Емирства Имад Карабах и неговият екип от специалисти, които ще разгледат с интерес номинираните луксозни строителства в България.
Инж. Имад Карабах е с множество награди и е сред най-уважаваните в строителния бизнес на Арабските емирства. Неговата компания Gulf Precast Concrete е построила едни от най-известните сгради в емирствата – Dubai Mall, Al Marooj Rotana, Al Wahda Mall и много други. Сред най-сериозните му ангажимента в момента е строителството на хотел Версаче в Дубай.
Сред номинациите за престижните награди вече бяха обявени новите луксозни метростанции в София, които ще бъдат открити до дни. Иновативните и луксозни дизайнерски решения в изграждането на новите метростанции са дело на водещата в бранша фирма „Метатрон МТ“. Фирмата има повече от десет годишен опит в изграждането на нови и реконструкцията на стари офис и бизнес центрове.
Миналогодишен носител на приза за луксозно обществено строителство бе Зала Арена Армеец в София, а наградата бе връченa от олимпийския шампион Стефан Ботев на министъра на спорта Свилен Нейков.

Ето и категориите за тазгодишните награди:

Цялостен принос в строителството и архитектурата
Луксозно жилищно строителство
Луксозно бизнес строителство
Луксозно обществено строителство
Луксозен градски хотел 2012
Луксозен курортен хотел 2012
Луксозна архитектура и дизайн – ресторант
Луксозна архитектура и дизайн – клуб
Луксозна архитектура и дизайн – сграда
Луксозен мол 2012
Идеен проект 2012
Пространствен дизайн за интериор и екстериор 2012
Пространствен интериорен дизайн 2012
Пространствен екстериорен дизайн 2012
Мебелен дизайн 2012
Корпоративна идентичност на архитектура и дизайн 2012
Специална награда за Екопринос в архитектурата и стрителството 2012
Специална награда за Опазване на архитектурните резервати

http://www.facebook.com/vipcommunication.pr

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.