VIP COMMUNICATION с две почетни награди за Деня на Будителите

За всеотдайната си работа по патриотичното и родолюбиво възпитание на подрастващото поколение, за родолюбие и принос в дейността на Международната Организация на обединените българи екипът на VIP COMMUNICATION бе отличен за Деня на Будителите. Събитието се проведе в салона на Съюза на българските журналисти.

Управляващите съдружници на VIP COMMUNICATION – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, получиха почетните призове от председателя на ООБ Живко Бъчваров и от Борис Николов – председател на военнопатриотичните и родолюбиви организации, подписали меморандума „Една детска сълза – една молитва“. Специален гост на вечерта бе световната шампионка по бокс Дейзи Ланг – Деси Кирова, която получи отличие за родолюбивата дейност в българските училища в Щатите и за прослава на България. С две награди бе отличен и създателят на най-големия исторически парк в света – Ивелин Михайлов, който с фондация Въздигане даде пример за родолюбива дейност. За будителска дейност и проява на силен български дух бе отличен и представителят на Българските мотористи – Георги Коларов.

По време на събитието бе и официалната премиера на книгата „ЗАВЕТЪТ НА КУБРАТ“, а авторите от изследователския екип „Руните Говорят“ получиха почетни призове от Организацията на обединените българи. Екипът вече направи преводи от българските руни и изнесе истинските факти от българската история, оставени от нашите предци за поколенията след тях. „Хубаво е да има и други извори за сравняване на информацията освен българските руни, но в повечето случаи се вижда, че чуждите извори противоричат на написаното от нашите предци, затова само по изключение цитираме чуждите хроники и летописи. А именно те са в основата на повечето популярни анализи и коментари за българската история до днешна дата. Пък и доста системно са унищожавани български писмени извори и не малко артефакти. Затова е нужно да си изготвим собствен анализ, свое разкриване на причинно-следстените връзки, свои коментари на текстовете, писани от предците ни“, казват авторите на книгата Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев. Изследователският екип „Руните Говорят“ е автор и на фотоизложбата „Неразказаната приказка на българската история“, дебютирала в Националния Музей на Образованието и след това в Кърджали и подкрепена от Посолството на Кралство Мароко в РБългария, начело с Нейно Превъзходителство г-жа Закиа ел Мидауи, припомня ВИП Комюникейшън. Изложбата премина през Кърджали, гостува и на международния фестивал на културата в галерия ТРАКАРТ в Пловдив.

 

 

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.