VIP Communication раздаде медийни награди на рождения си ден

Връчиха Медийните Оскари на церемония в Maxim pool and garden 
Един от водещите разследващи журналисти в България – Васил Иванов, показа регистрацията си в Бюрото по труда докато получаваше приз за Цялостен принос от Седмото издание на журналистическите награди. Церемонията се състоя в ресторант Maxim pool and garden в Дипломатическия клуб, Горна  баня. 
Призът му бе връчен от парламентарния съветник по сигурността – ген. Красимир Занев. „Много телевизии ми предложиха работа след като напуснах Нова телевизия и 30 часа по-късно ми се обадиха с отказ. След нареждане от високо“, каза на сцената Васил Иванов. Междувременно е получил и покана от голяма немска телевизия да прави репортажи за корупционните схеми по европрограмите в България. 
Награда за разследваща журналистика получи филмът на Канал 3 – „Капитал и смърт“ с автор Бисера Илиева и оператор Николай Стоянов. Специална награда – Мисия Журналист, отличи доайена на родната журналистика Крася Титянова. Екипът на Канал 3 с програмен директор Ива Стоянова също бе отличен. Журналистите от България он еър – Биляна Митева, Иво Тодоров и Гергана Маринова също получиха награди за професионализъм. Както и предаването на БНТ „Здравето отблизо“ с автор и продуцент Ива Димитрова. Балканика ТВ си тръгна с приз Мост на културите, а Ин Лайф с награда за иновативна телевизия.
Още 30 медии и журналисти бяха отличени от Седмото издание на Годишните медийни награди снощи.
Наградите бяха връчени от областния управител на Перник Ирена Соколова, лидерът  на Клуба на жените предприемачи Марияна Печеян, водачът на комисията по европрограми в СОС Ирина Йорданова, парламентарният съветник по Европейските програми Таня Китик и други.
Наградите VIP MEDIA Awards 2017 съвпаднаха с 11-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън с управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Народната певица Поли Паскова, която е в разгара на националното си турне – „Свята Земя Българска“, както и вечните красавици на българската естрада – Джина Иванова и Кристина Димитрова, поздравиха призьорите от сцената. Младите таланти от школата на Катина Димитрова – Мюзик Бокс, пяха за гостите на церемонията.
Гостите на 7-мото издание на Журналистическите награди  се насладиха на ексклузивна винена презентация със специален гост – сомелиер № 1 Живко Енчев и „Уайн Кънекшън“.
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Мира Добрева, екипът на „Господари на ефира“ и много други.
Събитието популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Снимки ВИП Комюникейшън
Още снимки тук – https://www.facebook.com/pg/vipcommunication.pr/photos/?tab=album&album_id=10155483067243530

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.