VIP COMMUNICATION РАЗДАВА МЕДИЙНИ ОСКАРИ ЗА 13-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН


Деветото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2019 ще се състои на 23 май 2019 г. от 18.30 ч. в Централния Военен клуб в София. Събитието ще отличи журналисти от печатни и електронни медии в навечерието на най-българския празник – 24 май. Церемонията съвпада и с фаталния 13-и рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
По повод празника на българската писменост и култура ще бъде представена и фотоизложбата НЕРАЗКАЗАНАТА ПРИКАЗКА НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, с която екипите на VIP COMMUNICATION и Руните говорят ще ни разходят през епохите в развитието на писмеността от най- древното руническо писмо до днешната българска азбука.
„Нашата писменост е възникнала хилядолетия преди солунските братя Кирил и Методий, които освен това разпространяват глаголицата, а не днешните ни букви. Грешката не случайно е направена в историята ни, за да угодим на чужди интереси“, поясняват организаторите.
И двата екипа са носители на почетни дипломи и награди, връчени им за заслуги в патриотичното възпитание на подрастващото поколение от най-големите патриотични организации – Съюзът на военно-инвалидните кооперации с председател Борис Николов. Той е и координатор на инициативата „Една детска сълза, една молитва“.
„Годишните медийни награди поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медийната сфера вече 9 години“, уточнява управляващият съдружник на агенцията – журналистката и пи ар Патриция Кирилова.
Над 40 журналисти от национални медии и над 100 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.
„Основната цел на церемонията е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, медицина, туризъм, както и на българските таланти и благотворителните инициативи“, допълва Патриция Кирилова.
Събитието по традиция ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
По време на наградите ще бъде представен и филмът на Ученическия парламент, който агенцията спонсорира: „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.