VIP Communication и Бизнес Лейди Клуб с вечер на бизнесдамите

Първата пролетна вечер на бизнесдамите, по инициатива на Business Lady Club, събра успели дами в различни сфери на бизнеса и обществения живот. Сред тях бяха и част от призьорките от годишната церемония на списание Business Lady 2014. В изисканата атмосфера на Restorant Montecito бизнесдамите не само се насладиха на кулинарните шедьоври в ресторанта, но и обмениха контакти и идеи за бъдещи проекти.

Business Lady Club е неформална организация към единственото по рода си издание за деловата жена Business Lady. За изминалите три години членовете на клуба реализираха редица успешни социални и бизнес проекти, като националната кампания „Ангели срещу рака на гърдата”, благотворителни балове, срещи на студенти и студентски организации с множество наложили се в своя сектор дами с цел споделяне на добри практики и други. Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието също има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – Годишни награди на списание Business Lady, социални кампании, Диамантено парти и др.


По време на срещата бе представена новата инициатива на организацията – „Кампания за утвърждаване на националните ценности сред младото поколение у нас“, която стартира от есента. Образите на националните ни герои и велики личности трябва да бъдат заложени и на учебните пособия, с които децата са неразделни през целия им учебен път – тетрадки, приспособления и други.
Домакин на вечерта бе Мисис България 2005 Десислава Гръблева.

Присъстваха бизнесдамите Весела Барбукова – строителен предприемач, Детелина Смилкова – вицепрезидент на Висшето училище по застраховане и финанси и председател на Бизнес Лейди Клуб, Патриция Кирилова – журналист и ПР на клуба, Цвете Борисова – собственик на рудник „Кремиковци“ и председател на сдружение Български будители“, общинският съветник и ексдепутат Любка Качакова, която зарадва дамите с луксозна козметика Miriam Quevedo, Гена Събева – председател на Асоциацията на интериорните дизайнери, Светла Василева – „Борса Матраци“, Таня Дамянова – „Ивент Медиа“, имидж-консултантът Ивета Петрова, собственичката на бутици за обувки Мария Кръстева, Снежана Ковачева – магазини „Жакот“, Деница Димитрова – Канген, консултантът по Европроекти Дима Йотова и съпругът й Георги Йотов, който бе част от новосформираното звено към Бизнес Лейди Клуб – Кавалерите на Бизнес Лейди.
Следващата среща на бизнесдамите в началото на юни ще даде старт и на новосъздаденото Кавалерско звено, което ще подкрепя инициативите и събитията на клуба.


Специален гост на събитието бе Даниел Димитров – издател и собственик на списание Business Lady, създател на Бизнес Лейди Клуб.
Събитието се състоя със съдействието на ПР-агенция ВИП Комюникейшън.
Снимки IN Life

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.