Balkan Business Awards 2022 отличи лидерите в бизнеса на Балканите

Лидерите в бизнеса на Балканите – общини и компании от Албания, България, Северна Македония и Косово, бяха отличени от осмото издание на Балканските бизнес награди.
Церемонията Balkan Business Awards 2022, организирана от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, събра отличниците в бизнеса в 5-звездния СПА хотел Регнум в Банско.
Наградите бяха връчени от НП г-жа Доника Ходжа – посланик на Република Албания в България, г-н Бурхан Немутлу – председател на Българо-Турската Търговско Индустриална Камара, г-н Ромео Шатев – председател на Българската Търговско-Промишлена Палата в Благоевград, г-н Мартин Костов – секретар на Българо-Македонската Търговско Промишлена Палата и др.
Най-големият Балкански форум отличи най-успешните в бизнеса за 2022 година. Тези, които дори в период на световна епидемична криза, а през последния месец и в съседство с разрушителна война близо до Балканите, инвестираха в мащабите и иновациите на своите структури и производства, което им позволи да открият нови работни места и да разширят пазарите си. А благодарение на медийните партньори на събитието успехите на Балканската индустрия достигнаха до широката аудитория на полуострова, пренаситена от новини за войната в Украйна, за броя на тестове за Ковид, за ваксините и т.н.
Специални гости на събитието и призьори от церемонията бяха братята-предприемачи Едисон и Рушит Елезай – собственици на албанската компания LAJTHIZA INVEST SH.A, зам.-кметът на община Ловеч Даниел Колев, Неделко Калоянов – общински съветник от община Челопеч, Александър Новоселски – ген. мениджър на АБ Новоселски – Струмица, Мехмед Дерменджи – зам.-директор външни пазари на Юпитер Холдинг, Атанас Пишев – собственик на компания Ал-Макс в Северна Македония, Емрах Сазак – член на УС на „Алкомет“ АД, Георги Делиев и Радослав Сарафов – основатели на IRON Brothers, бизнесдамата от Струмица Магдалена Христова и предприемачът Турхут Исмаил, определил себе си като хотелиер по неволя, строител по душа, философ по образование и крадец на сърца.
Гостите благодариха на организаторите на събитието – управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, за подкрепата, която подобни форуми оказват в сътрудничеството между фирмите и общините на Балканите.
Водещи на събитието бяха Цветомир Димитров и журналистката и пи ар експерт Патриция Кирилова, блестяща на сцената с впечатляваща рокля от модна къща Киара Фешън, която облича и участничките в най-престижния конкурс у нас – Мис България.
За настроението на гостите се погрижиха младите таланти на Банско от Клуб за спортни танци Силвана Денс с ръководител Силвана Хаджийска.
Освен с уникални златни статуетки и почетни грамоти, призьорите си тръгнаха и с подаръци от козметична компания РЕФАН. Партньор на събитието бе лидерът в дигиталния печат „Фреш Принт”, както и производителите на уникалното българско вино Едоардо Миролио, създадено от италианския предприемач Едоардо Миролио, избрал България за своите инвестиции.


Ето и призьорите
– GRAND PRIX – LAJTHIZA INVEST SH.A Puke, Albania
– SUSTAINABLE AND BALANCED BUSINESS ENVIRONMENT – LOVECH MUNICIPALITY
– Leader in euro funds usefunds use – CHELOPECH MUNICIPALITY
– AD Blue Industry Leader – AB NOVOSELSKI, North Macedonia
– Balkans Passive Road Safety Leader – JUPITER HOLDING Plovdiv, Bulgaria
– Best innovative product – Biser AL-MAKS, North Maсedonia
– Aluminum Production Leader – ALCOMET, Bulgaria
– Distribution leader -ADA Distribution, Kosovo (RKS)
– Bulgarian Identity and National Spirit Guardian – TURHUT ISMAIL, Bulgaria
– Best traditions guardians – IRON Brothers, Bulgaria
– Business Woman of the Year – MAGDALENA HRISTOVA, North Macedonia
– Balkans Best Fitness Chain – PULSE FITNESS & SPA, Bulgaria
– Best Customer Services – HOTEL EMERALD, Kosovo

                                                                                                                                                                 Снимки ХАЙЛАЙФ

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.