Balkan Business Awards 2018  отличи общини и предприемачи от България, Турция, Гърция и Сърбия 

Общини,  предприемачи и инвеститори от България, Гърция, Сърбия и Турция бяха отличени от четвъртото издание на най-големия Бизнес Форум на Балканите –  Balkan Business Awards 2018. Министри, депутати, кметове и представители на  посолствата от Балканските страни  бяха гости гости на церемонията в хотел Best Western Premier Sofia Airport, съобщават организаторите  ВИП Комюникейшън. 
Специалните гости на събитието – заместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова, главният секретар на Министерство на икономиката Владимир Туджаров, директорът на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, първият секретар на гръцкото посолство Димитриос Маос, търговският представител на Посолстовото на Турция Ахмед Башев връчваха престижните статуетки. 
С приз за най-успешни общини на Балканите в раздел голяма и малка община бяха отличени  Стара Загора и Сливница. Статуетките бяха връчени от главния секретар на Министерство на икономиката Владимир Туджаров на зам.-кмета на Стара Загора Красимира Чахова и на кмета на привляклата вече над 15 инвеститора малка община Сливница Васко Стоилков.  
На сцената се качиха и партньорите на форума от межународната младежка организация AIESEC – Цвета Папукчиева и Симеон Калчев, за да представят  своето интерактивно събитие – „Бизнесът в действие“, провеждащо се за 13-та година. Форумът, който изгражда мост между студентите и бизнеса, е организиран от студенти за студенти с цел да се засили практическото познание на студентите в България, как могат  да работят рамо до рамо със служители на различни компании. 
Призовете бяха връчвани също от медийните партньори на Форума, както и от управляващия съдружник на  VIP Communication Дончо Георгиев, който даде почетна статуетка за успешните клиентски политики на козметичния гигант РЕФАН. Българската компания с над 400 фирмени магазина в цял свят предостави за всички призьори подаръци от златната си серия. Наградените получиха също подаръци от парфюмерийната верига Ди енд Пи, от партньорите на събитието TopOfertite.com и от лидера в дигиталния печат – Фреш Принт. 
Водещи на събитието бяха Златният глас на България – актьорът Симеон Владов и журналистката и PR Патриция Кирилова.  
Събитието бе открито с класически изпълнения от струнен дует Невелина и Жанина,  а гостите се насладиха също на красивото шоу на Клуб за спортни танци Денсинг Тайм, както и на музикалната сензация от Международния фестивал в Рим – 10-годишната отличничка от Националното музикално училище в София – Моника Шахин.  Призьорите празнуваха и с песните от новия албум на народната певица Поли Паскова, която ги вдигна на хоро с ритъма на българския фолклор дни преди големия й концерт на 21 март в зала 1 на НДК.  За финал на вечерта певицата Галияна Арсова изненада всички с невероятни изпълнения на златните български хитове, а за настроението на призьорите допринесе и бутиковото вино от Долината на тракийските царе – ВИЛА ТЕРЕС. 
 
Ето и призьорите в отделните категории:
Best Large municipality contributing to Business  – STARA ZAGORA MUNICIPALITY  
Best Small municipality contributing to Business – SLIVNITSA MUNICIPALITY  
Best Sustainable Business -ECOTOP BUSINESS GROUP 
Best Green Business – INTERPLAST BG
Best International recognition – BABACAN   Export/Import
Best Corporate and Social Responsibility – EO DENT BULGARIA 
Best prosperous business – COMSED АД
Best New Innovative product – POBEDA AD 
Best new product – KADIFFE by Villi Borshukova 
Best Customer Practices PAINMASTER HELLAS
Best client activities REFAN BULGARIA
Best Invest Business –  Yayla DOO Belgrad     
 
Снимки    VIP Communication PR

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.