21 ЗЛАТНИ СТАТУЕТКИ ЗА СВЕТИЛАТА В МЕДИЦИНАТА НИ

Светилата в родната медицина бяха отличени с 21 златни статуетки от шестото издание на Националните Медицински Награди 2020, организирани от ВИП Комюникейшън снощи в хотел Маринела. Специален гост на събитието бе д-р Нигяр Джафер, заместник- председател на парламента, както и зам.-председателите на парламентарната здравна комисия – доц. д-р Лъчезар Иванов и д-р Калин Поповски, които връчваха част от престижните награди.
  „Отношението на обществото ни към лекарите и медицинското съсловие варира от осанна до разпни ги. Живеем във времена на предизвикателства. Знам, че да си лекар е призвание. Убедена съм, че в тази зала всички присъстващи лекари са лекари по призвание. Желая ви вдъхновение за нови постижения в името на пациентите“, каза д-р Нигяр Джафер при връчването на една от големите награди – Доктор на годината 2020.  
„Първо искам да благодаря на организаторите на този форум, който според мен връчва най-престижните награди за медицина. А професор Кирил Романски е един брилянтен хирург, мой учител, достоен учен и много скромен човек. С най-голямо уважение му връчвам тази награда“, обяви на сцената неврохирургът със световна слава доц. д-р Васил Каракостов, който връчи златната статуетка в категория за цялостен принос в развитието на медицината на проф. Кирил Романски.  
Партньорите на събитието от НСОПЛБ – д-р Николай Брънзалов, който е и зам.-председател на УС на БЛС, и Виктор Паскалев – зам.- председател на Национална пациентска организация, също връчиха част от златните статуетки по време на церемонията.
Сред гостите бяха и призьорите от миналогодишните издания на Медицинските Оскари – акад. Богдан Петрунов и доц. д-р Васил Каракостов, които връчиха част от големите награди на вечерта – за предаването „Духът на здравето“ по БТВ с водещ д-р Неделя Щонова и ГРАН При на проф. Кирил Романски.
Генерален спонсор на събитието бе най-голямата и високотехнологична лабораторна верига в страната – Лаборатории Русев.
Ето и призьорите: 
– Цялостен Принос в медицината – Проф. Кирил Романски 
– Доктор на годината 2020 – Доц. д-р Анатолий Карашмалъков, УМБАЛ Дева Мария, Бургас 
-.Принос в лечението на инфекциозни болести 2020 – Доц. Д-р Атанас Мангъров 
– Хуманизъм и благотворителни инвестиции 2020 – Д-р Милен Врабевски 
-.Специална награда на пациентите 2020 – Проф. Христо Цеков, Клиника по неврохирургия, Аджибадем Сити Клиник 
– Професионално признание – Образна Диагностика 2020 – Д-р. Марин Пенков, УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ в София 
– Хуманност в медицината 2020 – Доц. Д-р Александър Райнов 
– Социално отговорна медия в условия на глобална пандемия 2020 – „Духът на Здравето“ BTV Д-р Неделя Щонова 
– Най-високотехнологична лаборатория в България 2020 – Лаборатории Русев 
– Мениджър на кампании с обществено значение 2020 – д-р ГЕРГАНА КОЛАРОВА 
– Здравна кампания с обществено значение 2020 – „Вземи краката си в ръце“ – БНДСЕХА и Сервие Медикал 
– Професионално признание – Личен Лекар на Годината – Д-р. Костадин Сотиров 
– Болничен Мениджмънт 2020 – УМБАЛ „ПРОФ. Д-Р. СТОЯН КИРКОВИЧ“ АД, Стара Загора 
– Социална отговорност и човешки ресурси в медицината 2020 – Кампания „Диабетно стъпало“ и Комак Медикал 
– Социална отговорност и иновации 2020 – МБАЛ Уни Хоспитал, Панагюрище 
– Клинично сътрудничество и работа в екип 2020 – Отделение ревматология – УМБАЛ «Бургас» 
– Качество и безопасност в медицината 2020 – МБАЛ Уни Хоспитал, Панагюрище 
– Мениджър на фармацевтична компания със социална мисия 2020 – Зоя Паунова, Астра Зенека България 
  – Лекари с кауза 2020 – проф. д-р Асен Гудев и проф. д-р Цветалина Танкова.  
– Най-добър хоспис в България 2020 – Хоспис „Грижа“.
Водещи на шестото издание на престижните NATIONAL MEDICAL AWARDS 2020 бяха популярният тв водещ Васко Мавриков и журналистката Патриция Кирилова. Медиците отпразнуваха наградите си с празнична музикална програма с Джина Иванова от легендарната група Трамвай № 5 и талантливата певица Цвети Радойчева. Изненада за гостите бе българският Моцарт, Георги Димитров, който озвучи залата по време на церемонията.
Най-добрите лекари и болници в България получиха уникални подаръци от партньорите на престижното събитие – г-н Димитър Петков – управител на Фреш принт, дари осветени икони за призьорите, а г-н Веселин Чавдаров – собственик на хотел Оазис дел Сол в Лозенец, направи лятна изненада за наградените с ваучери за отстъпка -20% за целия сезон. Специални подаръци имаше и от козметичния гигант Рефан България.
Гостите на събитието опитаха уникална селекция австралийски вина с куп международни награди, произведени от българката Елена Голакова Брукс. След поредица от успешни участия в международни конкурси, виното вече е в България и бе представено по време на Националните Медицински Награди 2020. Елена произхожда от стария лозаро-винарски край на град Лясковец, а през 1998 г. страстта към винарството я отвежда в Австралия, където завършва енология в Университета на Аделаида – тя е от първите българи, получили престижната диплома. През годините създава висококачествени вина, спечелили повече от шестстотин международни отличия. Днес Елена е известен австралийски винар – тя никога не забравя да спомене за българския си произход и искрено се гордее с него.
Снимки ХАЙЛАЙФ
Линк към снимките:  https://www.facebook.com/pg/vipcommunication.pr/photos/?tab=album&album_id=10158408535583530
Видео: Връчване на Гран При – проф. Кирил Романски – https://www.facebook.com/vipcommunication.pr/videos/780450582491471/

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.