15 златни статуетки за Черноморските лидери в бизнеса и туризма

15 златни статуетки отличиха постиженията на бизнеса и туризма по родното Черноморие снощи на сцената на Амфитеатър АРЕНА в курорта Свети Влас. По време на шестото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2020 под прожекторите дефилираха най-успешните проекти в бизнеса и туризма от най-северната до най-южната точка на нашето Черноморие.
„С този форум показахме, че дори по време на световна ковид-криза нашите курорти се развиват по световните стандарти, а инвестициите ни нареждат на първите места в света в различни области, свързани с морския регион. Имаме курорти с развит семеен туризъм, хотели с превъзходни оценки в Букинг, а мениджмънтът в туризма всяка година подобрява качеството си и чуждите туристи ни дават все по-високи оценки. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и мотивират развитието на бизнеса. А финалистите от тази вечер получават правото за участие в най-мащабното събитие на Балканите – БАЛКАНСКИ НАГРАДИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКА ИНДУСТРИЯ“, обявиха организаторите на Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Специалните гости на събитието връчиха златните статуетки на призьорите. Лиляна Арсова от дирекция Туристическа политика към Министерството на туризма откри форума с високи оценки за морския ни туризъм, който прояви истински героизъм и по време на извънредната епидемична обстановка, нарушила развитието на туризма в световен мащаб. Тя връчи златнитте статуетки на кмета на Балчик – Николай Ангелов и на най-мащабния туристически проект на Балканите и в Европа – Исторически парк край Варна.
Сред гостите на събитието бе и зам.-председателят на здравната комисия в парламента – депутатът от управляващата коалиция Георги Колев. Той обяви и новината, че в България вече е създаден иновативен метод срещу ковид-вируса, който скоро ще бъде представен на обществото.
Парламентарният съветник по сигурността – ген. Красимир Занев, връчи две от големите награди на вечерта – в категория Инвестиции, иновации и социален бизнес 2020 призът отличи дългогодишната социално-икономическа роля на VM Petroleum в страната ни.
Специален приз за благотворителност журито отреди за зам.-председателя на Народното събрание – Веселин Марешки. Златните статуетки получи депутатът от ПП Воля – Боряна Георгиева.
Гранд дамата на българската естрада – Джина Иванова от легендарната група Трамвай № 5, бе специален гост на сцената на събитието. Звезди в програмата на вечерта бяха и талантливите деца от Клуба за спортни танци в Несебър.
Ето и призьорите:
1. Цялостен принос в развитието на морския регион – Община Балчик
2. Туристически атракцион за културен туризъм 2020 – ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК, Варна
3. Инвестиции, иновации и социален бизнес 2020 – VM Petroleum
4. Специален приз за благотворителност 2020 – Веселин Марешки
5. Личност на годината – Дарина Аргирова
6. Business woman 2020 – Николета Кръстева
7. Лидер в хотелиерството 2020 – Grand Hotel „Sveti Vlas“
8. Най-добър апарткомплекс на първа линия 2020 – OASIS BEACH CLUB, Лозенец
9. Конферентен и бизнес туризъм 2020 – La Mer Residence, Варна
10. Яхтинг на годината – Venid Yacht, Свети Влас
11. Най-добър лайфстайл хотел на първа линия – OASIS DEL SOL, Лозенец
12. Най-добър морски ресторант 2020 – CATEDRALLE DEL MAR, Созопол
13. Мениджър на годината – Инна Томова
14. Цялостен принос в здравеопазването – Медицински Лаборатории ЛИНА
15. Лидер в хотелския мениджмънт – ASTERI HOTELS
 
Освен златни статуетки, призьорите получиха и подаръци от партньорите на събитието – козметичният гигант Рефан, от лидерите в дигиталния печат Фреш Принт, както и опияняващи дарове от Betterhalf Garage Wines. Брандът придобива все по-голяма популярност у нас, не само заради модния прочит на презентацията си, но и заради вкусния спомен на сладко опиянение, който оставя след себе си. Независимо от цвета – бяло, червено или розе, българската изба, начело с нейния основател Николай Далаков, предлага на клиентите си само най-доброто от всяка нова реколта.
ВИП Комюникейшън е организатор на мащабни събития за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, наградите за Луксозно строителство, Националните Медицински награди, призовете за Значими постижения в бизнеса, за постижения в развитието на морския регион и годишните медийни награди.
 
СНИМКИ ХАЙЛАЙФ

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.