VIP Communication PR с високо отличие за популяризиране на древната ни култура

Агенция за публични комуникации VIP Communication PR не само организира церемонии за престижни награди, но и получава отличия! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Благодарим на Управителния съвет на една от най-големите патриотични организации – Съюза на военно- инвалидните кооперации в България, и на тяхната инициатива „Една детска сълза, една молитва“, както и на председателя на организацията г-н Борис Николов и на кмета на гр. Плачковци – Борислав Борисов, за почетния диплом, който ни връчиха по време на откриването на фотоизложбата „Неразказаната приказка на Българската история“ в Националния Музей на Образованието. Събитието бе подкрепено от Кралство Мароко, като специален гост на изложбата бе Нейно Превъзходителство Закия Ел Мидауи, посланик на Кралството в България.

VIP Communication PR: Кралство Мароко ️️️даде висока оценка на изследователския екип, представил древната българска история – Нейно Превъзходителство Закия Ел Мидауи, посланик на Кралство Мароко в България заедно с директора на НМО г-жа Мая Карагьозова

Управляващият съдружник на VIP Communication PR – магистър по културно-историческо наследство Патриция Кирилова, като част от изследователския Екип 2 „Руните говорят“, получи отличието, връчено на целия екип.

Благодарим на НМО – гр.Габрово, на директора г-жа Мая Карагьозова и на нейния екип за поканата да дебютираме в Музея на образованието с нашата приказка!

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.