Голям медиен интерес към NATIONAL MEDICAL AWARDS 2018


Годишните награди NATIONAL MEDICAL AWARDS 2018, които  ще възнаградят хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта, отново са във фокуса на медийното внимание. Церемонията за четвъртото издание на престижния конкурс се състои на 15 май от 20 ч. в хотел РREMIER BEST WESTERN София.
Участниците в предходните 3 издания на наградите получиха многобройни покани за интервюта в печатните и електронни медии, като БНТ, БТВ, Нова телевизия, Канал 3, България от еър и др.
Заявки за участие тук: zayavka_MEDICAL_AWARDS 2018
Приоритет ще имат онези кандидати, които участват в образователни и научни дейности, а също и тези, които имат признанието на обществени и клиентски огранизации, прилагат иновации за по-доброто обслужване на пациентите.
Плакетите и престижните статуетки са доказателство за професионализъм и репутация.
 
Номинации
Лекари, болници, клиники и медицински екипи могат да кандидатстват за Националните Медицински Награда, ако притежават валидни лицензи за съответната медицинска дейност.
Номинации ще бъдат правени от браншови организации и специализирани медии и журналисти. Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR. Агенцията има зад гърба си десетки престижни събития, свързани с медицината, туризма и бизнеса на Балканите, строителството, медиите и т.н.
Партньори на конкурса ще бъдат големи медицински и пациентски огранизации.
Призьори от досегашните издания на конкурса са:
Акад. д-р Богдан Петрунов, проф. Д-р Николай Петров, проф. д-р Ивайло Търнев – началник на Клиниката по неврология в УМБАЛ „Александровска“, д-р Радосвет Горнев от Болница Лозенец, проф. Григор Горчев от МУ Плевен, Очна клиника „Вижьн“, д-р Ивайло Христов от Медика Албена, МБАЛ „Сърце и Мозък“ в Плевен, д-р Станимир Сираков от УМБАЛ „Св. Иван Рилски“, DNA Sport Fit, проф. д-р Екатерина Титянова, д-р Славомир Кондов, д-р Галинка Павлова от БЛС, акад. Дамян Дамянов, проф. Младен Григоров, д-р Иво Петров, доц. д-р Васил Христов Каракостов, д-р Славомир Кондов, проф. д-р Георги Чернев, д-р Валентин Ангелов, Многопрофилна болница „СВЕТА АННА“, “Александровска болница“, СИТИ Клиник, МБАЛ „Токуда Болница София”, Дентална верига ЕО Дент, „Медика – Албена“, МБАЛ “Самоков”, дентална клиники д-р Жорж Жоржес и др.
 
Категории
GRAN PRIX
Голямата награда за значими постижения в медицината и дългогодишна дейност. Връчва се на лекари-доайени.
 
Професионално признание
Признание от колеги и пациенти, разширяване знанията и подобряване на уменията си чрез участие в международни и медицински форуми, медицинско образование и т.н.
 
Медицински Иновации
Ще бъде присъдена на лекар, медицински екип, болница, клиника с доказана далновидност и подход за решаване на здравните проблеми и подобряване на медицинските постиженията чрез въвеждане на нови, иновативни програми.
Критерии за оценка – Разработва новаторски решения за предоставяне на грижите за пациентите в резултат на по-добър достъп , качество, непрекъснатост на грижите, резултати от пациенти.
 
Best Consulting
Ще бъде присъдена на лекар/екип, който предоставя на клиентите качествена консултация и специализирани услуги .
Критерии за оценка – Перфектна комуникация с други лекари , показваща гъвкавост, надеждност и ангажимент за изключителна грижа за пациента.
 
Професионализъм в медицината
Присъжда се на лекар/екип/болница, които активно насърчават качеството в медицинските услуги, перфекционизма, въвеждане на иновативни програми с цел по-добро обслужване на клиентите.
Критерии за оценка – Компетентност, надеждност, иновативност.
Добри практики в обратната връзка с клиентите.
 
Постижения в областта на качеството и безопасността
Присъжда се на лекар/екип/болница, които оптимизират резултатите на пациентите и предпазват здравето от предотвратима вреда.
Критерии за оценка – установяване на най-добри практики в тази сфера.
Демонстрират образцово изпълнение на признати клинични услуги. Внедряват програми и услуги за подобряване обслужването и лечението на пациентите.
 
Доктор на годината
Присъжда се на доктор, който последователно постига високи стандарти в практиката на медицината и е признат за модел за подражание от неговите колеги.
Критерии за оценка – Клинични умения, ръководство,сътрудничество,
Клинични иновации
 
Болница на годината
Присъжда се на болница, която последователно постига високи стандарти в практиката на медицината.
Критерии за оценка – Клинични умения, ръководство,сътрудничество,
Клинични иновации
Клинично сътрудничество и работа в екип
Наградата Клинично сътрудничество и работа в екип се представя на екипа, който успешно работи с колеги, съвместно взема решения за засилване на сътрудничеството и откритата комуникация .
Критерии за оценка – Изгражда ефективни взаимоотношения на сътрудничество между различните групи, които да дефинират и да решават проблемите на пациентите.
Социална отговорност и човешки ресурси в медицината
Присъжда се на лекар/екип/болница, които насочват усилията си доброволно, без да са принуждавани от закона, за постигане на социални и екологични цели по време в техните дейности.
Критерии: Иновации в областите на грижата за здравето на служителите, образованието и откриване на нови работни места. Наемане на специалисти и практическо обучение на студенти по медицина. Благотворителни кампании с цел превенция на населението.
 
Международно признание
Международно признание за високо ниво на управление, качествени услуги, непрекъснатото подобряване на качеството, както в сферата на обслужването, така и в управлението.
 
Ел. поща за изпращане на заявления: vipcompr@gmail.com
VIP COMMUNICATION Agency
providing full services in the sphere of
advertising, pr, marketing and event management.
A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005.
+ 359 882 03 66 84, +359 888 104 111 http://www.vipcompr.com

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.