София става столица на Балканския туризъм

София ще се превърне в столица на Балканския туризъм по време на наградите за туристическа индустрия, които ще се проведат на 9.12. 2115 г. от 20 ч. в хотел РАМАДА София.
Българо-румънската търговско промишлена палата, Италианската търговска камара, Бизнес Клуб Лондон и Сръбско-Българската търговска камара станаха партньори на Балканските награди за туристическа индустрия Balkan Awards for Tourism Industry 2015. Те ще отбележат значимите постижения на компаниите, успешно развиващи най-важния отрасъл за българската икономика, както и за икономиките на нашите съседи от полуострова.
Сред целите, които си поставят организаторите на тази престижна церемония, са отдаване на заслужено внимание на фирмите, които успешно работят в този значим отрасъл, повишаване репутацията на бранша чрез насърчаване на значимите постижения на специалистите в тази сфера.
Инициатор на събитието е организаторът на Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън ООД.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.