ВРЪЧИХМЕ ОТЛИЧИЯ НА СВЕТИЛАТА В РОДНАТА МЕДИЦИНА

Медицински светила аплодираха откривателя на редки болести проф. д-р Ивайло Търнев, който бе отличен с Гранд При за цялостен принос в медицината от Националните медицински награди в хотел Премиер в София.
  „Нужни са ни повече духовни примери – защото днешното здравеопазване е много дехуманизирано, много комерсиализирано, много дискредитирано…. То не е това, което аз избрах преди 31 години. Младите хора ме вдъхновяват – тези, които избраха да останат в България. Нужни са ни върхове – като този на Боян Петров. Всеки един от нас трябва да се стреми към постигане на връх, като еманация на човешкия си дух“, с тези свои думи проф. Търнев магнетизира залата.
В категория Доктор на годината 2018 бе отличен проф. д-р Владимир Данов, достигнал върховете в кариерното развитие в Германия и завърнал се в България, за да обучава младите специалисти и да дава европейска насока в медицинската практика.
Залата аплодира и създателката на Школа по Невросонология – акад. проф. д-р Екатерина Титянова, по чиито учебници вече учат студентите в Кембридж и в Бразилия.
Неврохирург № 1 проф. д-р Николай Габровски – трето поколение специалист в тази област, от сцената благодари на сина си, рожденик в деня на церемонията и подчерта, че младият Габровски се е насочил към други области и няма да тръгне по неговия път.
Най-голямата болнична група у нас – ACIBADEM CITYCLINIC, си тръгна с три Медицински Оскара – както за Болнична група на годината, така и за Медицински екип на годината с Отделението по Електрофизиология, което направи редица иновативни и животоспасяващи операции за първи път в България.
Наградите бяха връчвани от партньорите на събитието – д-р Галинка Павлова от Български лекарски съюз, Виктор Паскалев от Национална пациентска организация, маг.фарм. Тодор Найденов, зам.-председател на Българския Фармацевтичен съюз, медийни партньори и други.
Водещи на събитието бяха „Златният глас“ на България Симеон Владов и управляващият съдружник на ВИП Комюникейшън – журналитката Патриция Кирилова. Актьорът импровизира на сцената дует с любимката на публиката – Джина Иванова от Трамвай № 5, а трогна залата и с песента „Облаче ле, бяло“ в дует с дъщеря й Мартина. Златни песни от българската естрада пя и певицата Галиана Арсова, както и звездата от „Тласът на България“ Бриана.
Събитието бе открито с истински двойник на Моцарт – пловдивчанинът Георги Димитров показа майсторска цигулка в пълната зала. А младите таланти от Клуб за спортни танци Денсинг Тайм развълнуваха гостите. Призьорите си тръгнаха с почетни грамоти и статуетки от партньорите на събитието Фреш принт – дългогодишният лидер в областта на дигиталния широкоформатен и офсетов печат,  както и с подаръци от козметичният гигант РЕФАН,  от ТОПОФЕРТИТЕ, а бутикова изба ВИЛА ТЕРЕС осигури руйното вино на събитието. Партньорите на Медицинските Оскари 2018 от Български Лекарски Съюз, Националната Пациентска Орагнизация и Българският Фармацевтичен Съюз, министри и депутати, връчваха престижните статуетки на четвъртата церемония,  агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR.
Номинациите за Националните медицински награди 2018 са направени от браншови организации, ресорни медии и журналисти. Организатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR.
Ето и всички призьори:
  • Цялостен принос в медицината – Проф. д-р Ивайло Търнев
  • Доктор на Годината  – Проф. д-р Владимир Данов
  • Медицински екип на годината – Отделение по Електрофизиология, ACIBADEM CITYCLINIC
  • Здравна Група на годината –  ACIBADEM CITYCLINIC
  • Болница на годината – МБАЛ ВИТА
  • Иновации в мецинските технологии 2018 – УМБАЛ „Сърце и мозък“ Плевен, Клиника  по Неврохирургия
  • Иновации в медицинската практика 2018 – NEO CLINIC, София
  • Професионализъм и иновации в медицината 2018 – Проф.д-р Николай Габровски, Пирогов
  • Професионално признание 2018 – Проф.д-р Венцислав Цветков, Болница ЕВРОПА
  •  Медицина и образование 2018 – Акад. проф. д-р Екатерина Титянова за създаване  на Школа по невросонология
  • Международно признание 2018 -Доц. д-р Петя Димова и д-р Кр.Минкин
  •  Специална награда за Инвестиции в психосоциална  подкрепа 2018 от Националната Пациентска Организация за Онкологичния център на ACIBADEM CITYCLINIC
Снимки и видео: VIP Communication PR
 
Видео на проф. д-р Ивайло Търнев, който развълнува медицинските светила по време на церемонията:
 
Видео: Доктор на годината 2018 за проф. Владимир Данов: 
 
 Видео Медицински екип на годината – Отделение по Електрофизиология, ACIBADEM CITYCLINIC  – https://www.youtube.com/watch?v=3bzd3XMXdSk&feature=youtu.be
 
Видео – Категория Здравна Група на годината 2018 – ACIBADEM CITYCLINIC  
 
Видео – Категория Медицина и образование 2018 – акад. Екатерина Титянова за Школата по невросонология  https://www.youtube.com/watch?v=vpZlvqbff2k&feature=youtu.be
 
Видео  Специална награда за Инвестиции в психосоциална подкрепа 2018 от Националната Пациентска Организация за Онкологичния център на ACIBADEM CITYCLINIC

 

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.