ЧЕРНОМОРИЕТО С ВИСОКО ОТЛИЧИЕ ОТ ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ

Най-успешните компании в Черноморския регион бяха отличени на официална церемония на открита сцена върху скалистия бряг на уникалния не само за страната ни, но и за света хотелски музей АРТ КОМПЛЕКС АНЕЛ. Меценатът на родното изкуство – поетът-колекционер Ангел Симеонов, и неговият Арт комплекс бяха домакини на най-мащабното събитие за Черноморския регион. Титаните на родната сцена – Васил Петров, Силвия Кацарова, Панайот Панайотов и оперната прима Гергана Николаева пяха за призьорите в престижното събитие. Автор на стиховете на техните песни е меценатът Ангел Симеонов, отличен от церемонията с приз за Принос в духовното развитие на Черноморието. Водещи на церемонията бяха журналистката и съорганизатор на събитието Патриция Кирилова и звездата от шоуто „Като две капки вода“ – младият артист и певец Марио Михайлов. Специален гост на събитието бе Н.Пр.Сри Астари Расджид, посланик на Индонезия в България в компанията на бизнесдамата Елена Кристиано.

Сред официалните гости бяха депутатите и бивши министри – Десислава Атанасова и Вежди Рашидов, които се качиха на сцената, за да връчат част от престижните статуетки. Партньорите на събитието от БХРА и от Сдружение Туризъм – Веселин Налбантов и Йордан Йорданов, управляващият съдружник на ВИП Комюникейшън Дончо Георгиев, както и медийните партньори на събитието също връчваха призове на сцената. Освен със златни статуетки и почетни грамоти, изработени от лидера в дигиталния печат Фреш Принт, гостите си тръгнаха и с подаръци от лятната колекция на козметичният гигант Рефан. Празнична заря огласи цялото южно крайбрежие и сложи финал на церемонията. Сцената бе изградена над морето на скалите на величествения нос Христос и между авторските творби на редица майстори на българската скулптура.

Ангел Симеонов е автор на песните на легендарни музикални звезди, сред които Йорданка Христова, дует Ритон, Орлин Горанов, Маргарита Хранова и много други. В колекцията му са подредени творби на Светлин Рycев, Вежди Рашидов, Николай Янакиев, Гeоpги Божинов-Слона, Димитъp Казaков-Неpон, Генко Генков и други.

Ето и всички призьори от празничната вечер за цялото Черноморие:

1. Принос в духовното развитие 2019 – Получава АНГЕЛ СИМЕОНОВ – поет и колекционер, член на Съюза на българските писатели и член на съюза на колекционерите в България

2. Принос за развитие на морския регион ОБЩИНА Приморско

3. Събитие на годината – „Меркурий-97 ЕООД“

4. Личност на Годината – Проф. Д-р Асен Балтов Изп.-диектор на болница Пирогов

5. Лидер в строителството 2019 – МЕТАЛЕКС ИНВЕСТ ЕООД Варна

6. Лидер в Туризма 2019 БУТИКОВ АРТ КОМПЛЕКС АНЕЛ, Созопол

7. Инвестиции 2019 – GREEN LIFE BEACH RESORT, Созопол

8. Откритие на Годината 2019 – DELTA PLANET MALL, Варна

9. Лидер в хотелиерството 2019 – GREEN LIFE BEACH RESORT, Созопол

10. VIP Ваканционен комплекс 2019 – СОЗОПОЛИС, Созопол

11. Най-предпочитан морски хотел 2019 – PRIMORSKO DEL SOL

12. Най-Добър Крайбрежен Хотел 2019 – ОASIS DEL SOL, Лозенец

13. Най-Предпочитан Семеен Ваканционен Комплекс 2019 – SUNRISE, Приморско

14. Бутиков Морски Хотел 2019 – OPU BOUTIQUE, Варна

15. Здраве и Красота 2019 – Спортен Център ОЛИМПИЯ ТЕРМАЛ ФИТНЕС&СПА, Бургас

16. Атракцион 2019 – Кораб-ресторант ПОСЕЙДОН

17. Морски Ресторант 2019 – Таверна & бар CAMPO, Царево

18. Мениджър на Годината 2019 – ВЕСЕЛИН ЧАВДАРОВ

19. Морски Бутик 2019 – ANIMAH, Варна

20. Принос в Лайфстайл Индустрията 2019 – МИРА МАТЕЕВА, Варна

21. Туристически дестинации 2019 – V KOREKT

22. Най-Добър център за красота 2019 – СТУДИО PIK, Варна

Снимки ХАЙЛАЙФ

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.