Церемония за Луксозно строителство VIP Property Awards 2014

Председателят на Съюза на архитектите арх. Георги Бакалов връчи Специалната награда за опазване на архитектурни резервати на кмета на Земен -г-н Димитър Сотиров. Призът за опазването и възстановяването на комплекса в уникалния Земенски манастир бе част от церемонията за Луксозно строителство VIP Property Awards 2014, състояла се снощи в хотел Кемпински. Община Земен и фирма ИСГ Аспекти имат заслугата за наградата като инвеститори в комплекса. Глас за наградата даде и председателят на Стопанската камара на Македония г-н Бранко Азески.
В строителните Оскари за първи път се включиха
и Балканските страни, като представители на Македония и Гърция баха сред наградените в конкурса. Той се организира за четвърта поредна година от агенция ВИП Комюникейшън.
„Чуждите инвеститори в България високо оценяват бързината в развитието на българското общество, което през последните години показва все повече предпочитания към новото и луксозното строителство на обществени, бизнес и жилищни сгради“, подчерта в словото си пред гостите чуждестранният представител в журито – г-н Мансур Акбари, директор на IEC (организация за международна икономика & култура).
След връчването на наградите голямата българска певица Поли Паскова вдигна призьорите на празнично хоро, а кметът на Земен лично поведе традиционния български танц, заедно със съорганизатора на конкурса Патриция Кирилова. Гостите аплодираха и детската школа на „New eX Dance”, носител на призови места от международни фестивали. С класически инструментал в програмата се включи бившият кмет и настоящ музикант Стойко Дуков, както и звездата от „България търси талант“ Бриана Панталеева. Водещ на вечерта бе съорганизаторът на конкурса Нина Никол. Специални гости на събитието бяха парламентарният съветник полк. Красимир Занев, председателят на Търговско-промишлената палата Георги Чернев, гости от Гърция, Македония и Русия, бизнесмени и журналисти.
За да получат своите награди сред гостите бяха лидерите в луксозното строителство и дизайн Весела Барбукова (Аспекти), инж.Емил Терзиев (Арт Е Строй), Теодора Тренева (Старосел Инвест), Цвете Борисова (Металтрейд Инженеринг), Мисис България Йордана Димитрова (Манов и синове), Йоаким Каламарис (Гърция) и много други.
Ето и наградените:
Луксозно строителство Идеен проект – Краун Резиденс София
Луксозен Спа Комплекс – Апартхотел Старосел
Луксозен морски комплекс – Роме Палас
Луксозен ваканционен комплекс – Аполон Несебър
Луксозен планински хотел – Роял СПА Велинград
Луксозно строителство – Инвеститор – Арт Е Строй
Луксозен Мол – Ринг София
Луксозно жилищно строителство – Вила Пелагония, Струмица – Македония
Луксозно реновирано строителство – ВМВ Маркет, София
Луксозен мебелен дизайн – Металтрейд Инженеринг, Велинград
Луксозна поддръжка на имоти – Каламарис груп
Луксозен екстериор – Гранд Мелиа Резорт
Луксозен дизайн Морски Комплекс – Каса Реал Св. Влас

Снимки Емил Колев, ХАЙЛАЙФ
Призьорите от годишните награди за луксозно строителство

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.