СТАРТИРАТ НОМИНАЦИИТЕ ЗА ОСКАРИТЕ ЗА ЛУКСОЗНО СТРОИТЕЛСТВО

Луксозни строителства от балканските страни – България, Македония, Сърбия, Гърция, Турция и други ще бъдат включени в номинациите за годишните награди LUXURY Property AWARDS 2017.
Изтеглете вашата заявка тук: Zayavka_Luxury Property Awards2017
Специалисти и журналисти започнаха да номинират най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна, които ще бъдат включени в годишната церемония на 1 ноември в София.
Конкурсът, организиран за седма поредна година от агенция ВИП Комюникейшън, ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско ниво. Организаторите са инициатори и реализатори на луксозните строителни изложения VIP Property, които предизвикаха и международен интерес, както в Европа и Русия, така и в други страни. В журито ще участват строителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби, главни редактори и журналисти, с ресор Строителство.
Над 40 печатни и електронни медии отразяват събитието, което журналистите определиха като българските строителни Оскари. 

Концепция на събитието: 
Конкурсът, организиран за шеста поредна година от агенция ВИП Комюникейшън, ще отличи строителството от високия клас, което вече е на европейско ниво. Организаторите са инициатори и реализатори на луксозните строителни изложения VIP Property, които предизвикаха и международен интерес. Над 40 печатни и електронни медии отразяват събитието, което журналистите определиха като българските строителни Оскари.

Основната цел на церемонията: 
е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски комплекс, Луксозен СПА Комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.
Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори.
Досегашни носители на престижните призове са най-големите строителни компании у нас – Бигла III, БОРД, ФИЛТО С, БАРАЖ Груп, Джи Пи Груп, Трейс Груп, Енергоремонт Холдинг АД, Шарлопов Груп, Перфект Груп, Арт Е Строй, големи и малки общини, Столичните метростанции и др.

Социално измерение:
Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Участници:  Над 40 медии от печатни и електронни медии, над 100 ВИП гости.

Екип: ВИП Комюникейшън ПР – Организаторът на мащабни събития за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, наградите за Луксозно строителство, Националните медицински награди, призовете за Значими постижения в бизнеса, за постижения в развитието на морския регион и годишните медийни награди.
Партньори: Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.
Годишните награди LUXURY Property Awards 2017 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.
VIP Communication PR е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса Business Awards, както и на наградите за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS, на медийните награди VIP Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес VIP LifeStyle Awards. Агенцията организира и престижна церемония за луксозните брандове от морския регион – Marine Lifestyle Awards.
Представители на българските институции, сред които министърът на образованието проф. Тодор Танев, зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, директорът на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, зам.-министърът на туризма Надя Маринова, кметът на София Йорданка Фандъкова, председатели на парламентарни комисии са връчвали или получавали престижните призове на ПР-агенцията. През октомври 2015 година VIP Communication представи новата си инициатива – НАЦИОНАЛНИ МЕДИЦИНСКИ НАГРАДИ.
VIP COMMUNICATION Agency providing full services in the sphere of advertising, pr, marketing and event management. A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005. http://www.vipcompr.com/
Sofia, ул. Христо Ценов 8
тел.: + 359 882 03 66 84 + 359 898 408 217

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.