СТАРТИРАТ НОМИНАЦИИТЕ ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ ОСКАРИ 2017

Годишните награди  NATIONAL MEDICAL AWARDS 2017  ще отличат хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта. Церемонията ще се състои на 10 октомври от 20 ч. в новия столичен хотел Best Western Premier Sofia Airport.

Приоритет ще имат онези кандидати, които участват в  образователни и научни дейности, а също и тези, които имат признанието на обществени и клиентски огранизации, прилагат иновации за по-доброто обслужване на пациентите.

Плакетите и престижните статуетки са представителни и могат да бъдат представяни в медицинските центрове, офиси, сайтове, пред клиенти и партньори, като доказателство за професионализъм и репутация.

Изтеглете вашата заявка тук: zayavka_MEDICAL_AWARDS 2017

Номинации

Лекари, болници, клиники и медицински екипи могат да кандидатстват за Националните Медицински Награда, ако притежават валидни лицензи за съответната медицинска дейност.

Номинации ще бъдат правени от браншови организации и специализирани медии и журналисти. Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации   VIP COMMUNICATION PR. Агенцията има зад гърба си десетки престижни събития. Партньори на събитието ще бъдат големи медицински огранизации от всички сфери на медицината.

VIP Communication е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса Business Awards, също така на призовете за луксозно строителство VIP Property Awards, на медийните награди Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес  LifeStyle Awards.  Във Варна ПР-агенцията реализира наградите за постижения в бизнеса в морския регион Marine Lifestyle Awards.
Категории

GRAN PRI  – Голямата награда за значими постижения в медицината и дългогодишна дейност. Връчва се на лекари-доайени.

Професионално признание
Признание от колеги и пациенти,  разширяване знанията и подобряване на уменията си чрез участие в международни и медицински форуми, медицинско образование и т.н.

Медицински Иновации

Ще бъде присъдена на лекар, медицински екип, болница, клиника с доказана далновидност и подход за решаване на здравните проблеми и подобряване на медицинските постиженията чрез въвеждане на нови, иновативни програми.
Критерии за оценка – Разработва новаторски решения за предоставяне на грижите за пациентите в резултат на по-добър достъп , качество, непрекъснатост на грижите, резултати от пациенти.

Best Consulting
Ще бъде присъдена на лекар/екип, който предоставя на клиентите качествена консултация и специализирани услуги .
Критерии за оценка – Перфектна комуникация с други лекари , показваща гъвкавост, надеждност и ангажимент за изключителна грижа за пациента.

Професионализъм в медицината

Присъжда се на лекар/екип/болница, които активно насърчават качеството в медицинските услуги, перфекционизма, въвеждане на иновативни програми с цел по-добро обслужване на клиентите.
Критерии за оценка – Компетентност, надеждност, иновативност.
Добри практики в обратната връзка с клиентите.

Постижения в областта на качеството и безопасността

Присъжда се на лекар/екип/болница, които оптимизират резултатите на пациентите и предпазват здравето от предотвратима вреда.
Критерии за оценка – установяване на най-добри практики в тази сфера.
Демонстрират образцово изпълнение на признати клинични услуги.  Внедряват програми и услуги за подобряване обслужването и лечението на пациентите.

Лекар на годината
Присъжда се на лекар, който последователно постига високи стандарти в практиката на медицината и е признат за модел за подражание от неговите колеги.
Критерии за оценка – Клинични умения, ръководство,сътрудничество,
Клинични иновации

Болница на годината

Присъжда се на болница, която последователно постига високи стандарти в практиката на медицината.
Критерии за оценка – Клинични умения, ръководство,сътрудничество,
Клинични иновации

Клинично сътрудничество и работа в екип
Наградата Клинично сътрудничество и работа в екип се представя на екипа, който успешно работи с колеги, съвместно взема решения за засилване на сътрудничеството и откритата комуникация.
Критерии за оценка – Изгражда ефективни взаимоотношения на сътрудничество между различните групи, които да дефинират и да решават  проблемите  на пациентите.

Социална отговорност и човешки ресурси в медицината
Присъжда се на лекар/екип/болница, които насочват усилията си доброволно, без да са принуждавани от закона, за постигане на социални и екологични цели по време в техните дейности.

Критерии: Иновации в областите на грижата за здравето на служителите, образованието и откриване на нови работни места. Наемане на специалисти и практическо обучение на студенти по медицина. Благотворителни кампании с цел превенция на населението.

Международно признание
Международно признание за високо ниво на управление, качествени услуги, непрекъснатото подобряване на качеството, както в сферата на обслужването, така и в управлението.

Досегашни носители на престижните награди са:

Акад. Дамян Дамянов, проф. Младен Григоров,  д-р Иво Петров, доц. д-р Васил Христов Каракостов,  д-р Славомир Кондов, проф. д-р Георги Чернев, д-р Валентин Ангелов – изпълнителен директор на Специализираната болница за активно лечение по онкология, Многопрофилна болница „СВЕТА АННА“, “Александровска болница“,  СИТИ Клиник,  МБАЛ „Токуда Болница София”, Дентална верига  ЕО Дент, „Медика – Албена“, МБАЛ “Самоков” и клиники Д-р Жорж Жоржес.

За събитието: 

Над 40 журналисти от национални медии и над 100 ВИП гости от бизнеса, политиката, медицината ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в  категории GRAN PRI – Голямата награда за значими постижения в медицината. Професионално признание,  Медицински Иновации и инвестиции, Best Consulting, Професионализъм в медицината, Лекар на годината, Болница на годинатаКлинично сътрудничество и работа в екип, Социална отговорност и човешки ресурси и Международно признание.

Основната цел на церемонията: е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в медицината, успехите на българските медици у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България.

Екип: ВИП Комюникейшън ПР – Организаторът на мащабни събития за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, наградите за Луксозно строителство, призовете за значими постижения в бизнеса, за постижения в морския регион и годишните медийни награди.

Партньори: Партньори на събитието са Български лекарски съюз, Националната Пациентска Организация, Българският Фармацевтичен Съюз, Асоциацията на частните болници, Пациентски организации „Зедно с теб“,  Здравен форум Е-здравей – http://e-zdravey.com и други.

Социално измерение:

Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.

Ел. поща за изпращане на заявления: vipcompr@gmail.com

 

VIP COMMUNICATION Agency

providing full services in the sphere of

advertising, pr, marketing and event management.

A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005.

+ 359 882 03 66 84+ 359 898 408 217      http://www.vipcompr.com

 

ЧЛЕНОВЕ НА ЖУРИТО НА МЕДИЦИНСКИТЕ НАГРАДИ:

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.