Стартират номинациите за годишните награди VIP BUSINESS AWARDS 2017

Вашата заявка за участие:
Годишните награди VIP BUSINESS AWARDS 2017 ще отбележат значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието и инвестират в бъдещето на българската икономика. Събитието ще се състои на 9 март 2017 г. в зала Амбасадор на хотел Рамада Пловдив Тримонциум.
 
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА
Сред целите, които си поставят организаторите на тази престижна церемония, са отдаване на заслужено внимание на фирмите, които успешно работят в различните сектори на икономиката, повишаване репутацията на бранша чрез насърчаване на значимите постижения на фирмите и производствата. Спечелването на престижния приз ще предостави платформа за мащабно представяне, адекватна обществена комуникация с инвеститори и клиенти и отразяване на успеха.
КОНЦЕПЦИЯ НА СЪБИТИЕТО
По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас. Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса. Тези награди подпомагат и насърчават инвестициите в образованието.
В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категории:
Корпоративна и социална отговорност
Нов проспериращ бизнес
Опазване на околната среда
Млад предприемач
Нов иновативен продукт/услуга
Устойчиво развитие на бизнеса
Най-добри клиентски практики
Бизнес практики с благотворителни инициативи
Международно признание
Цялостен принос в бизнеса и други.
 
ПАРТНЬОРИ:
Българската търговско-промишлена палата, Българо-румънска Търговско промишлена палата, Българо-китайската търговско промишлена Палата, Сръбско-Българската Търговско промишлена палата, Бизнес Клуб Лондон и други.
 
СОЦИАЛНО ИЗМЕРЕНИЕ:
Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Мотото на кампанията е: „ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ“. Под патронажа на Ротари Клуб и ERP България.
 
УЧАСТНИЦИ и ГОСТИ
Депутати, Министри и представители на политиката и бизнеса ще присъстват и връчват наградите.
Над 40 представители на телевизионни, печатни, специализирани и електронни медии – главни и ресорни редактори, ще присъстват и отразят събитието като наши медийни партньори.
ЕКИП:
ВИП Комюникейшън ПР – Организаторът на мащабни събития за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, наградите за Луксозно строителство, Националните медицински награди, призовете за Значими постижения в бизнеса, за постижения в развитието на морския регион и годишните медийни награди.
 
Призьори от церемониите на PR-агенция VIP Communication са – СВИЛОЗА АД, МАКСКОМ, РОЗА ИМПЕКС, РЕФАН България АД, ОЛИНЕЗА, БЛЕК СИЙ ИНВЕСТМЪНТ, Енергоремонт Холдинг АД, МАРИАНА ПЕЧЕЯН и ВСК КЕНТАВЪР, Веселин МАРЕШКИ, БОРД, БИГЛА 3, „Метрополитен“ ЕАД, ШАРЛОПОВ ГРУП, Арт Е Строй, Джи Пи Груп, Perfekt Group, ЛУКС ИМОТИ, Green Life Beach Resort, Sana Spa Hotel – Хисаря, „Ню Билдинг Пропърти“, Хармони Сюитс Монте Карло“ в Слънчев бряг, ГРИФИД Хотели, Апартхотел ЛЪКИ БАНСКО, LZ yachting 1991 AD, ДИГЕСТА КОНСУЛТ, Старосел Инвест, Евро Геймс Технолоджи, Каламарис груп, МЕТАТРОН, Katarzina Estate, МЕДИДЕРМА, GOLD COLLAGEN, Ники Ротор Авиейшън. Както и болниците ТОКУДА, Сити Клиник, УМБАЛ Света Анна в София, АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА, Онкологична болница, Медика – Албена, Уни ХОСПИТАЛ -Панагюрище, БОЛНИЦА САМОКОВ, клиники ЕО ДЕНТ и други. Също и СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ОБЩИНА ПЛОВДИВ, ОБЩИНА БАНСКО, АСЕНОВГРАД, ПРИМОРСКО, СОЗОПОЛ, ИВАНОВО, ЧЕЛОПЕЧ, МИРКОВО, ПАМПОРОВО АД и други.
Критерии 
Корпоративна и социална отговорност
Наградата ще бъде връчена на мениджъри на фирми, показали положително въздействие върху обществения живот .
Това включва фирми, които предоставят възможности за бизнес на други  фирми,заетост на образовани кадри, подкрепа за здравословен начин на живот или подкрепа за Общността и целите на образованието.
Нов проспериращ бизнес
Наградата е за фирми, които са започнали в рамките на последните две години. Номинираните трябва да покажат как техният бизнес напредва в съответствие с бизнес плана им. Успехът трябва да се докаже чрез бизнеса и неговите служители, които имат ясна представа за своите продукти, конкуренти и пазарна среда.
Опазване на околната среда
Ще бъде присъдени на мениджър или на фирма, показали дългосрочна практика в полза на околна среда. Това включва усилията, свързани с отпадъците и рециклирането, със зелени инвестиции, с ползване на  нови екологични източници на енергия, транспорт или друга дейност в тази насока.
Млад предприемач
Ще бъдат номинирани мениджъри на възраст 18-30 години с предприемачески талант и умения. Това са млади хора, които още докато учат,  започват собствен бизнес.
Доказателство за иновации, нюх, креативност и ентусиазъм.
Носители на ключови бизнес функции като творческо мислене, продажби и маркетинг, бизнес планиране и представяне и решаване на проблемите в съответния бизнес. Способност да се организират самостоятелно и / или в екип. Способност да представи ясни бизнес идеи.
Нов иновативен продукт/услуга
Тази награда има за цел да се възнагради  стартираща дейност, нов иновативен продукт, процес, услуга или нов начин на дейност. Категорията е за всички фирми, чийто продукт е стартирал в периода януари 2015 г. до декември 2016.
Номинираните продукти/услуги трябва да:
 Демонстрират автентични и оригинални идеи.
Демонстрират как е разработен този нов продукт, процес, услуга или нов начин на работа с течение на времето.
Демонстрират новаторска нагласа за успешното въвеждане на нова идея, техника или технология с организацията или пазара.
Има търговска приложимост. Има доказателства за търговски успех.
Демонстрира ползи за клиентите.
Текстът трябва да включва ясно писмено и/или графично с описание на продукта, процеса, услуга или новия начин на работа и нейното развитие.
Устойчиво развитие на бизнеса
Тази награда има за цел да се възнагради бизнеса, който показа отношение към общността, към околната среда и към своя персонал.  Наградата е насочена към всички фирми, независимо от размера или периода на дейността.
Награждава се бизнесът, който разреши проблемите с осигуряване на възможности за местния бизнес , наемането на образовани кадри. Показва ангажимент за устойчивост – рециклиране на отпадъци , зелена продукти , енергетиката, транспорт или други целенасочени към околната среда дейности .
Фокусира се върху социалната и корпоративна отговорност – предоставя услуги, които отговарят на нуждите на потребителите, подпомагане на  обществени групи или доброволческа дейност като организация.
Участие в инициативи, които носят значителни и осезаеми ползи.
Най-добри клиентски практики
Тази награда има за цел да възнагради приноса на фирмите по отношение на клиентското обслужване и насоченост към нуждите на потребители.
Номинира се мениджър на фирма, която демонстрира високо ниво в обслужването на клиенти. Разполагаща с ефективни маркетингови стратегии за тяхната целева клиентска база .
Фирма, която показва гъвкавост и способността да се адаптира  към бързо развиващи се тенденции на потребителите.
Бизнес практики с благотворителни инициативи
Поощряват се бизнес практиките, продуктите и услугите, които имат насоченост към благотворителни каузи и иницативи.
Международно признание
В тази категория попадат малки и средни предприятия, както и едрият бизнес, които за получили международно признание за своите продукти, услуги или дейности.
Цялостен принос в бизнеса
В тази категория автоматично  попадат  мениджъри и фирми, които отговарят накритериите в  следните категории:
Устойчиво развитие
Иновации в продуктите и услугите
Опазване на околната среда
Корпоративна и социална отговорност
Международно признание
Голяма/малка община с принос в развитието на бизнеса в региона
Отличиват се усилият на местната власт за подпомагането на икономическото развитие в региона, чрез административни облекчения за бизнеса, изграждане на инфраструктура, възлагане на общински проекти на фирми от региона и други.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.