Сделки за над 50 млн. лева на луксозно изложение в Созопол

Сделки за над 50 млн. лева само за няколко часа осъществиха петте луксозни бранда на ВИП-изложението на пристанището в Созопол, организирано от VIP Corporation.
Хеликоптерите на Марина Системс, яхтите на Роял Яхт, луксозните автомобили на Сити Кар, грандиозният комплекс, който ще бъде построен на пристанището от Марина Порт, както и екзотичните дестинации до всички кътчета на света, предлагани от Про Травел, привлякоха над 300 солидни бизнесмени, част от които с размах се сдобиха с луксозните играчки за мъже.
Роден бизнесмен подписа договор с “Марина Системс” за 30-метровата ултра-луксозна яхта Princess 95 на стойност 7 млн. лв.
Тя е снабдена с джакузи на покрива, седем плазми, барплот, през нощта цялата свети и има камери под водата.
Както казват от фирмата, “тази яхта е любимата играчка на руските богаташи”.
Към яхтата собственикът на “Марина Системс” подари на своя клиент хеликоптер Робинзон R22.
От фирмата споделиха, че са продадени още две яхти и три големи хеликоптера Робинзон R44, а само запитванията за тях са над двайсет.
Мераклийте да имат въздушен транспорт трябва да чакат между 8 месеца и една година, като могат да избират от пълната цветова гама.
Хеликоптерите Робинзон бяха най-голямата атракция на ВИП-изложението. 3-часов тест-драйв пореше въздуха над град Созопол.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.