Световни награди подкрепиха българските строителни Оскари

Организаторите на световните награди Spa & Wellness Awards се включиха в церемонията за луксозното строителство, архитектура и дизайн VIP Property Awards 2013 със специални награди за участниците. Строителните Оскари бяха раздадени на селектирани луксозни строителства и проекти вчера в хотел Кемпински.
Представителят на престижните СПА-награди за Балканите – Николай Диковски, връчи от името на президента на Spa & Wellness Awards г-н Марк Монъли право за участие в световния конкурс на победителите в категория Луксозен СПА-хотел – Екзотик Пловдив. Победителите получиха и подаръци от българската козметика ЕКО СПА, която ще ни представи на световните награди през февруари 2014 г. в Лондон. Организаторите на VIP Property Awards – ПР-агенция ВИП Комюникейшън и техният ежегоден конкурс ще бъдат представени в луксозното издание на световните награди Spa & Wellness Awards.
Сред специалните гости на церемонията за строителните Оскари, връчили престижните призове, бяха председателят на Съюза на архитектите Георги Бакалов, главният редактор на сп. В2В Надя Маринова, арх. Таня Дикова, съветникът по сигурността в Парламента полк. Краси Занев, издателят на сп. Бизнес Лейди Даниел Димитров, председателят на Софийската търговско-промишлена палата Георги Чернев, представителят на италианските концерни за керамика Дончо Георгиев от Италкерамик Груп, инж. Пламен Колев, водещи от ТВ7, представителят на австрийската компания Уника Маргарита Борисова и др.
Пловдивските архитекти нарушиха досегашната традиция морските курорти да обират повечето награди и се превърнаха в лидери на луксозното строителство у нас.
Ултралуксозният проект за хотел от световната верига Хилтън донесе престижна награда на арх. Радо Тодоров. Приз получи и неговият колега от Пловдив арх. Едвард Христов за СПА-хотел Екзотик. Пловдивското студио КоБ Проект си тръгна с награда за бутиков градски хотел.
Морските курорти също получиха престижни призове – бутиковия ваканционен комплекс Mellia Resort 5 в Равда и жилищния „Вила Рома“.
Награда за Луксозно реновирано строителство взе общинският исторически музей в Гоце Делчев, обновен от БИГЛА 3.
Енергоремонт Холдинг бе отличен за Луксозно индустриално строителство за архитектурното изпълнение и естетика в пространствения дизайн на новата сграда на ТЕЦ Марица Изток 2. А Метатрон – за проект за бензиностанции на руският концерн GAZPROM.
Като съорганизатор на церемонията Патриция Кирилова връчи специалната награда за опазване на археологическото ни наследство на Столична община. От името на г-жа Фандъкова директорът на отдел Реклама в СО Иво Пенев отправи покана към гостите да подкрепят амбициозния проект за възстановяване и опазване на десетките манастири около София, обединени в Мала Света гора – символ на ранното Християнство по земите ни.
От името на една от най-влиятелните компании за луксозно строителство в Дубай и Арабските емирства, включена в журито – Gulf Precast Concrete водещата на вечерта и съорганизатор на събитието Нина Никол прочете оценката на чуждите специалисти.

Организатор на церемонията за трета поредна година е ВИП Комюникейшън (https://vipcompr.com/) с любезното съдействие на рекламна агенция Цанови ООД, минерална вода Пелистерка, винарна изба Хан Крум и Джеймисън.

Ето и наградените:

ЛУКСОЗЕН СПА КОМПЛЕКС Спа Хотел Екзотик – Пловдив
ЛУКСОЗЕН ВАКАНЦИОНЕН КОМПЛЕКС ГРАНД МЕЛИА – Равда
ЛУКСОЗЕН ГРАДСКИ ХОТЕЛ Бутиков хотел Пловдив – КОБ Проект
ЛУКСОЗНО РЕНОВИРАНО СТРОИТЕЛСТВО ОБЩИНСКИ МУЗЕЙ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ – Бигла
Луксозен ПРОСТРАНСТВЕН ДИЗАЙН The Fame Bar&dinner
ЛУКСОЗЕН ОБЩЕСТВЕН ПРОЕКТ Хотел Хилтън – Пловдив
ЛУКСОЗНО ИНДУСТРИАЛНО СТРОИТЕЛСТВО Енергоремонт Холдинг
ЛУКСОЗЕН ИНДУСТРИАЛЕН ПРОЕКТ Бензиностанция Газпром – Метатрон
ЛУКСОЗНО БИЗНЕС СТРОИТЕЛСТВО Бизнес сграда АРИЕС – в Лозенец
ЛУКСОЗНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО Villa Rome – Несебър
Специална НАГРАДА ЗА ОПАЗВАНЕ НА АРХЕОЛОГИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО
Столична община за МАЛА СВЕТА ГОРА

Снимки инж. Пламен Колев

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.