Раздадохме Морските Оскари на борда на 55-метров ветроход

Най-голямото ветроходно събитие VARNA SAILING WEEK получи една от престижните награди на церемонията Marine Lifestyle Awards 2015, която се състоя снощи на борда на 55-метровия кораб Роял Хелена във Варна. Георги Арнаудов от дирекция Спорт в общината взе приза, връчен му от Нася Атанасова, директор на телевизия Черно море.
Специалната награда от годишната церемония „Принос в културата и духовното развитие“ бе отредена за степ-танцьора с 40-годишна сценична кариера Георги Пейчев. Освен любимец на публиката, той е сред благодетелите в изграждането на нови църкви в района на Варна.
Голямата награда за цялостен принос заслужено бе връчена на Кирил Аспарухов, който има вече над 40 години стаж в родния шоубизнес.
С престижните призове бе възнаграден и най-големият дистрибутор на моторни и ветроходни яхти у нас – LZ yachting 1991 AD. В една от най-важните за региона категории – Туризъм, престижен плакет получи бизнесдамата Снежана Иванова, собственик на туроператорска фирма W-Reservation и на хотел Мак – Златни пясъци. С награди бяха отличени и други успешни брандове и фирми в морския регион – бутик „Реакшън“, създаден от Ардашес Ованезов, официален вносител и представител за България на няколко световно известни марки часовници. Бутик UNIQATO и бизнесдамата Красилина Николова получиха приз за моден бутик, а дизайнерката на романтичните и елегантни колекции на Atelier Sposa – Соня Ангътян, заслужено бе избрана за Дизайнер на годината. Диджей Дамян Савов и неговият Club Debut бяха отличени в категория Beach bar на годината.
За Модна агенция на годината наградата взе VIP Fashion Group, създадена през 2005 г. от Мира Матеева. Агенцията е продуцент и организатор на най-бляскавите събития в морския регион – ФЕСТИВАЛ НА МОДАТАТА И КРАСОТАТА и престижния конкурс МИС ВАРНА.
Варненският журналист Емилян Ялъмов, водещ на лайфстайл рубриката „На светска вълна“ в БНТ2, бе отличен в категория за популяризиране на лайфстайла у нас. Специална награда за Благотворителност бе отредена за официалния лицензиант за България на световния конкурс Мисис Свят Анита Мейзер, която повече от 25 години прави дарения за социалните домове във Варна. Голямата мечта на Анита и на дъщеря й Джули е да построят луксозен дом за деца и да им помогнат да се развиват в обществото като равностойни хора. Звезда на вечерта бе най-награждаваната млада певица у нас Амира. Водеща на събитието бе журналистката и ПР Патриция Кирилова, чиято агенция ВИП Комюникейшън организира престижната церемония. Нейният партньор в бизнеса – Дончо Георгиев, се качи на сцената, за да връчи част от наградите. ВИП-гостите на събитието също връчваха призове. Сред тях бяха кралицата на парфюмерийната индустрия Мария Шахин, Мисис България Йордана Димитрова, водещата от ТВ 7 Петя Стефанова, легендарният музикант и дългогодишен водещ на здравословно предаване Христо Деянов, председатялет на частните детективи Марин Маринов, който дойде на борда заедно с рокерите от варненския клуб Велика България. Приз връчи и директорът на фирма Топ Сейлс и на кораба Роял Хелена Пламен Свещаров.
Гостите се насладиха на кулинарните шедьоври, изготвени от екипа на Sky catering Варна. Както и на живата алкална вода – ADVA.
Всички призьори си тръгнаха с ароматни бижута от бизнесдамата Мария Шахин и нейната верига от магазини за парфюми D&P.
След събитието всички наградени бяха специални гости на диджей Дамян в най-добрия плажен бар на годината Дебют, където бе поредната спирка от националното турне на Д2.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.