ПОКАНА ЗА МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ И ФОРУМ ЗА ИНВЕСТИЦИИ „ЧЕРНО МОРЕ“ 2016

Международно изложение и Форум за инвестиции «Черно Море 2016», които ще се проведат от 27 до 29 април в Международния център «Крокус Экспо», организира Черноморският съюз за икономическо сътрудничество.
Заявки за участие се приемат до 10 март т.г. на служебните телефони и имейли на ВИП Комюникейшън – + 359 882 03 66 84 + 359 898 408 217, vipcompr@gmail.com и в страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/1010188635714274/

«Черно Море 2016» предоставя отлична възможност за бизнеса на страните от Черноморския регион да проведат мащабна рекламна кампания, да представят своите най-добри проекти, да привлекат инвестиции и да предложат ефективни пътища за разширение на сътрудничеството между страните от Черноморския Икономически Съюз във всички перспективни направления (търговия, туризъм, образование и т.н.).
Таксата за участие в изложението ще ви съобщим, ако проявите интерес към събитието.
В рамките на форума ще бъдат разгледани важни въпроси, включително иновационната поддръжка на базови отрасли в икономиката, приоритетно развитие на малките и средни предприемачества, проекти «зелена икономика», инвестиции в транспортната и туристическа инфраструктура (включително развитие на туристическите клъстери) и т.н.
На форума са поканени представители на бизнеса и органите на властите от страните на ЧИС, а също ръководителите на големите руски предприятия.
На 5 юни 1998 г. в г. Ялта държавните глави на правителствата на Азърбайджан, Албания, Армения, България, Гърция, Грузия, Молдова, Руската Федерация, Румъния, Турция и Украина подписаха Устава на Организацията за Черноморско Икономическо Сътрудничество.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.