ОТЗИВИ ОТ НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА 10-ИЯ ЮБИЛЕЙ НА VIP COMMUNICATION

Собственикът на верига козметични салони в Италия, Румъния и България ДЕПИЛСТОП – Габриеле Лачириньола, се довери на VIP COMMUNICATION за откриването на първия салон от веригата в България. След събитието той написа в отзивите към нашата страница:
Благодаря Ви за вашият професионализъм. Тепърва ни предстои да направим много неща заедно. Прегръдки! (Gabriele Lacirignola
Grazie per la vostra professionalità, avremo modo di fare tante cose assieme. Un abbraccio!)
Ние също благодарим за доверието!

Омбудсманът Мая Манолова бе специален гост на откриването на първия салон у нас от италианската верига ДЕПИЛСТОП, съобщава ВИП Комюникейшън.
Набиращата все по-висок рейтинг в обществото с ежедневните битки срещу монополите г-жа Манолова се оказа любимка и на италианските предприемачи, които имат амбицията да развият верига от свои салони и в България.
Десетки български звезди от сцената и екрана бяха посрещнати от собственика на веригата Габриеле Лачириньола, както и от мениджърите за България – Джузепе Монтанаро и Пабло Лоруссо, съобщава ВИП Комюникейшън. Единствената българка в партията на скандалния френски президент Франсоа Оланд – Мисис България Ана Иванова, бе сред първите гости, които изпробваха иновативните процедури. Сред гостите бяха и организаторките на Балканската седмица на модата – Мария Колева и Елена Алексиева (позната на зрителите от сериала „София – ден и нощ“). Шоуменът Иван Иванов – Айвън, създател и продуцент на най-добрата мъжка формация у нас – „Максимус“, която скоро ще отбележи 15-ти рожден ден, също се потопи в царството на красотата в компанията на топмодела Беатрис Христова. Сред гостите бяха и певците Джина Стоева, Красимир Аврамов, скандалната журналистка Светлана Терзиева – Сесил, управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, журналисти от водещите медии и други.
Любимата козметична верига на италианските звезди и спортисти
има над 20 салона в Италия и Румъния и е специализирана в безболезнената и постоянна Фотоепилация, благодарение на иновативната технология – лазерен диод. Тази техника позволява за кратък период от време да се постигне перфектна кожа без окосмяване. Световни величия от ранга на Роберто Баджо и Орнела Мути, са само част от клиентите на салона Depilstop в Италия.
В допълнение към фотоепилацията, има и иновативна технология – пресотерапия за борбата с целулита и проблеми със задържането на вода в организма. Също така и последния писък в козметиката – Радиочестотен лифтинг за естествен лифтинг на лицето, което предотвратява ефектите на стареенето на кожата.

Снимки ВИП Комюникейшън

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.