Общините Ловеч, Балчик и македонският лидер Nastel Skopje със Строителни Оскари

17 златни статуетки отличиха най-успешните компании и архитекти по време на десетото юбилейно издание на престижния конкурс за Луксозно строителство, архитектура и дизайн – LUXURY Property AWARDS, който се проведе снощи в 5-звездния хотел Маринела в София.
Церемонията показа, че дори в период на световна епидемична криза луксозното строителство не е засегнато, дори бележи нови върхове в развитието на иновативното развитие на сектора.
Кметовете на община Ловеч – Корнелия Маринова и на община Балчик – Николай Ангелов също бяха отличени по време на събитието., а призовете им бяха връчени от и.д. изпълнителен директор на Българската Агенция за Инвестиции Маджиде Ахмедова. Тя връчи златна статуетка и на една от най-успешните строителни компании на Балканите – Nastel Skopje и на собственика й Зоран Азманов за поредния луксозен проект на фирмата в сърцето на македонската столица – NASTEL BUSINESS CENTER.
Специални гости на вечерта бяха още главният секретар на Българската агенция за инвестиции Ирина Кирова, депутатът от управляващата коалиция Георги Колев, член на комисията по благоустройство, инж. Георги Григоров – председател на Национална Строителна Федерация. Проф. Д-р Арх. Тодор Булев – председател на Съюза на Архитектите в България и др.
Гост на събитието бе и посланикът на добра воля за SOS Детски селища България – футболната легенда Красимир Балъков. Той предостави скъпа картина от личната си колекция за благотворителния търг, който се проведе по време на церемонията за Десетото юбилейно издание на Наградите за луксозно строителство. Легендарният футболист бе в компанията на трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг (Деси Кирова), която преди дни се завърна в София от Лос Анджелис, където живее повече от 10 години.
По време на благотворителната вечер бяха събрани 10 700 лева, а картината на Балъков – на стойност над 15 000 лева, не можа да бъде продадена и остана на съхранение в аукционната къща, която проведе търга.
На видеостена в залата беше излъчено послание към участниците в търга от децата на Детски селища, а специалните гости на събитието – Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на сдружение SOS Детски селища България, Веселин Комитов – председател на УС на SOS Детски селища България и Теди Велева – израснала в SOS грижа, а днес успешно реализирал се млад човек, представиха дейността и целите на сдружението.
Сметката за кампанията „Строителните Оскари в подкрепа на „SOS Детски селища България“ е BG48RZBB91551000365058.
Водещи на събитието бяха журналистката и пиар Патриция Кирилова и вечният господар на ефира Васко Мавриков.
Гранд дамата на българската естрада – Джина Иванова от легендарната група Трамвай № 5, бе специален гост на сцената на събитието. На сцената пяха Коцето Калки – звезда от хитовите музикални формати, заедно с нежната му половинка Мартина, както и талантливата млада певица Цвети Радойчева.
Специални подаръци имаше от козметичния гигант Рефан България и от лидера в дигиталния печат ФРЕШ Принт.
Гостите на събитието опитаха уникална селекция австралийски вина – Dandelion Vineyards, произведени от българката Елена Голакова Брукс. След поредица от успешни участия в международни конкурси, виното вече е в България
Елена произхожда от стария лозаро-винарски край на град Лясковец, а през 1998 г. страстта към винарството я отвежда в Австралия, където завършва енология в Университета на Аделаида – тя е от първите българи, получили престижната диплома. През годините създава висококачествени вина, спечелили повече от шестстотин международни отличия. Днес Елена е известен австралийски винар – тя никога не забравя да спомене за българския си произход и искрено се гордее с него.
Всички наградени:
1. Голяма община с принос в благоустройството 2020 – ОБЩИНА ЛОВЕЧ
2. Малка Община с принос в благоустройството 2020 – ОБЩИНА БАЛЧИК
3. Luxury Business/Multifunctional construction 2020 – NASTEL BUSINESS CENTER, Skopje – North Macedonia
4. Лидер в Луксозното Строителство – Архитект 2020 – ПРОАРХ – Арх. Едвард и Маргарита Христови
5. Лидер в Луксозното Жилищно Строителство 2020 – НОВА СИТИ ЛУКС, София
6. Луксозно Жилищно Строителство 2020 – ЛУКСЪРИ ЛИВИНГ Пловдив,
7. Луксозен Жилищен Комплекс 2020 – ПАНОРАМА ПАРК ЗАПАД Пловдив
8. Луксозен Градски Хотел 2020 – Хотел Хилтън Пловдив
9. Луксозно Обществено строителство 2020 – PULSE FITNESS&SPA Младост – Бизнес Парк София
10. Луксозен Идеен Проект 2020 – Еднофамилни къщи Пловдив,
11. Иновации в Строителството 2020 – INOVATIVA
12. Иновации в Луксозното жилищно строителство 2020 – FLAVIA GARDEN – Kк, Св.Св. Константин и Елена, Варна
13. Най-бързо развиваща се строителна компания 2020 – БРИК ИНЖЕНЕРИНГ
14. Атрактивен Мебелен Дизайн 2020 – КАРЕ БЪЛГАРИЯ,
15. Лидер в арматурните заготовки – АРМЕТАЛ
16. Лидер във Фотоволтаичните системи – Био Пи Ди Ес Инженеринг ЕООД
17. Бизнес консултант в строителството – Борислава Величкова
Снимки ХАЙЛАЙФ
Линк към всички снимки – https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vipcommunication.pr&set=a.10158727979898530

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.