Немската компания „Биркан и Нолте Инженерингово сдружение за води и околна среда“ АД избра ПР-агенция ВИП Комюникейшън

Българският офис на водещата немска компания „Биркан и Нолте Инженерингово сдружение за води и околна среда“ АД избра ПР-агенция ВИП Комюникейшън за своето презентиране в България.

Представители на водещи инженерни и инвестиционни немски компании за мениджмънт на околната среда и води пристигнаха в България по покана на българския офис на немската компания „Биркан и Нолте Инженерингово сдружение за води и околна среда“ АД.
Посещението съвпадна с визитата на германския канцлер Ангела Меркел, която е на работно посещение в България, съобщава агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

 

Водещи немски инвеститори пристигнаха в България, 11-окт. 18:06. Радиотелескоп държи под око небето в Кърджали, 11-окт. …
www.klassa.bg/news/Section/read/21_newsflash

 

http://scci.bg/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5502&mode=thread&order=0&thold=0
Немски инвеститори
Представители на водещи инженерни и инвестиционни немски компании за мениджмънт на околната среда и води пристигнаха в България по покана на българския офис на немската компания „Биркан и Нолте Инженерингово сдружение за води и околна среда“ АД. Посещението съвпадна с визитата на германския канцлер Ангела Меркел.

 

 

 

 

 

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.