НАБЛИЖАВА ЦЕРЕМОНИЯТА ЗА НАГРАДИТЕ VIP Property Awards

Едно от най-престижните събития на годината – наградите за луксозно строителство и дизайн
VIP Property Awards 2013, ще се състои на 2 декември 2013 в хотел Кемпински – София.
Крайният срок за подаване на заявки за участие в наградите за луксозно строителство и дизайн е 25 ноември. Над 50 медии, сред които сп. Мениджър, сп. В2В, Архитектура БГ, Блиц, в. Анонс, Строймедия и др. отразиха предварително събитието, на което ще присъстват номинираните инвеститори и строители на най-луксозните обекти в страната.
Това е третият конкурс за луксозно строителство, архитектура и дизайн, организирани от ВИП Комюникейшън.
Тазгодишните номинации показаха, че новото строителство в морските ни курорти е сред най-конкурентните в страната. Сред номинираните е луксозният комплекс Long Beach Resort & SPA Шкорпиловци, който се намира до един от най-красивите плажове на черноморския бряг и биорезервата „Камчийски пясъци“. Комплексът се състои от 9 дизайнерски сгради с общо 260 апартамента с общо РЗП 22 000 м2, разположени върху 14 440 м2. За всеки апартамент освен паркомясто, има и прекрасна морска гледка. Друг номиниран луксозен комплекс е „Галеон“, който се намира в Слънчев бряг, само на 30 метра от плажа.
С рекордните 4 номинации е морският комплекс „Вила Рома“, изграден в курортния град Несебър – център на културно наследство на ЮНЕСКО. Комплексът предлага красива гледка към Несебърския залив. „Вила Рома“ е построена в елегантен италиански стил – позволява комфорт и целогодишно пребиваване.
Международно жури от европейски специaлисти ще оценява участниците в годишните награди, наред с медийните партньори на събитието.
Ще бъдат връчени призове в следните категории:
Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура,
Луксозно жилищно строителство,
Луксозно обществено строителство,
Луксозен морски, планински и градски комплекс,
Луксозен СПА Комплекс,
Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Пространствен интериорен дизайн, Пространствен екстериорен дизайн, Мебелен дизайн, Корпоративна идентичност на архитектура и дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.
Екипът на една от най-влиятелните компании за луксозно строителство в Дубай и Арабските емирства – Gulf Precast Concrete (Elias Seraphim – CEO/ Owner, Sami Saab – Factories Operation Director, Imad Mohamad – Factories Manager), ще бъде жури на предстоящите награди VIP Property Awards 2013.
Оценки за номинираните ще дадат и специалисти от най-големите компании за постранствен дизайн в Италия, с любезното съдействие на ИТАЛКЕРАМИК ГРУП България.
Организатор на церемонията за трета поредна година е ВИП Комюникейшън с любезното съдействие на рекламна агенция Цанови ООД.
И тази година събитието ще подкрепи и благородна кауза – уникалният проект „Буховският манастир „Света Мария Магдалина“ в многовековното наследство на християнска София“, финансиран от Столична програма „Култура“.

Заявка за участие може да изтеглите тук:
Zayavka_za_Vip_Property_Awards – 2013

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.