Морските Оскари отличиха мащабните инвестиции и мегапроекти по Черноморието

  Най-мащабният форум за развитието на морския регион отличи инвестициите и иновациите от най-северната до най-южната точка на родното Черноморие, съобщава ВИП Комюникейшън. Събитието се състоя в царската градина на луксозния комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци.
Фокусът на Морските Оскари бе поставен върху професионализма и качеството на морските услуги, иновативните проекти на бизнеса и социалните дейности в региона. Партньорите на конкурса отчитат, че родното Черноморие далеч не е само алкохолен туризъм и шумни курорти, оценките на чуждите туристи за морските ни хотели са все по-високи, а разнообразието на туристическите продукти отговаря на изискването както на високобюджетните, така и на нискобюджетните гости на Черноморието.  Пример за това са изградените нови обекти в родните курорти – балнеология и СПА на брега на морето, за което термалният комплекс Аквахаус в Св.Св.Констнантин и Елена получи приз, както и третата в света ледена пързалка, намираща се в морски летен курорт, подобно на Сочи и Дубай.
Водещи на събитието бяха доайенът на Варна – журналистът, артист и поет Кирил Аспарухов и журналистката и пи ар Патриция Кирилова, управляващ съдружник на организаторите ВИП Комюникейшън.
В празничната програма гостите аплодираха звездата от „Черешката на тортата“ Галиана Арсова, музикалната сензация и носителка на Гранд При от фестивалите в Германия и Италия София Иванова и струнно трио МАГНИФИКА.
 Специални гости на събитието бяха директорът на дирекция Туризъм в община Варна – Младен Стоянов, Едуард Аветисян – собственик на луксозния комплекс Аргищ Партез, Максим Секов – управител на луксозния комплекс Терма Палас в Кранево,  Йордан Куванджиев – изпълнителен директор на мащабния проект GREEN LIFE в Созопол,  Явор Свещаров – собственик на Скай Кетъринг, бизнесменът-благодетел Методи Трохаров – собственик на хотелски Блу Ориндж в Созопол,  строителният бос Тома Томов – собственик на отличниците в Букинг Оазис Дел Сол и Томас Резиденс, Веселин Чавдаров – генерален директор на апарт-комплекс Оазис Бийч Клуб,  Силвия Руменова – главен мениджър на термалния комплекс Аквахаус в Св.Св. Константин и Елена, Елисавета Петкова –  управител на легендарния хотел Астория в Златни пясъци, Теодора Шопова – мениджър на хотел Рибарска среща, Розалина Крайсъл – управител на „Меркурий – 97“,  Павел Шайгаровски – мениджър маркетинг и продажби в хотел Мадара в  Златни пясъци, Даниела Иванова – управител на луксозен комплекс Аргищ Партез, Румен Николов – маркетинг-мениджър на Влас.ком, както и завърналата се от Монако единствена българка, носителка на почетния медал на кметството в кралството – мисис България Ана Иванова.
Наградите връчваха партньорите на престижното събитие – президентът на Варненска търговско-индустриална камара Иван Табаков, главният секретар на  Варненската Туристическа камара – Севдалина Чакърова, главният секретар на Ротари Клуб Самоков – Петрун Вардаров,  директорът на Алианс Франсез Варна – Милена Ангелова, както и председателят на варненския клон на Българската Хотелиерска и Ресторантьорска асоциация Павлин Косев. Награди връчваха също мадийните партньори на събитието и  управляващият съдружник на организаторите ВИП Комюникейшън – Дончо Георгиев.
Партньори на събитието бяха лидерите в дигиталния печат ФРЕШ принт, бутикова винарна Вила Терес, козметичният гигант Рефан, строителният лидер Вайдин Строй и Скай Кетъринг.
Социално измерение на събитието отново бе свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.
Ето и призьорите на четвъртото издание на Морските Оскари:
Цялостен принос в развитието на морския регион – Община Варна
Събитие на годината –  „Европейски морски ден“, организатор „Меркурий-97 ЕООД“
Атракцион на годината – Ледена пързалка „BLACK SEA ICE ARENA“, Кранево
Здраве и красота – Аквахаус Термал & Бийч, КК Св.св. Константин и Елена
Най-предпочитан ваканционен жилищен комплекс – АРГИЩ ПАРТЕЗ, Златни пясъци
Лидер във ваканционния морски туризъм – Комплекс „Оазис Бийч Клуб“ Лозенец
Инвестиции и иновации – ХОТЕЛ ASTORIA Златни пясъци  –
Най-добър жилищен морски проект – ХОРИЗОНТ, КК Свети Влас
Лидер в Хотелиерство и мениджмънта – Методи Трохаров, хотел Блу Ориндж – Созопол
Мениджър на годината – Биляна Белчева, хотел Мирамар – Созопол
Най-предпочитан инклузив хотел-апарт комплекс – ТОМАС Резиденс, Царево
Най-предпочитан новооткрит хотел на първа линия – Оазис дел Сол, Лозенец
Най-добър 4-звезден семеен хотел – Хотел МАДАРА, Златни пясъци
Най-добър 3-звезден семеен хотел – Хотел РИБАРСКА СРЕЩА, Царево
Благотворителност и социални дейности – Методи Трохаров, хотел Блу Ориндж Созопол
Лидер в Услугите – Скай Кетъринг, Варна
 Плажен ресторант- Del Mare, Созопол
 Плажен бар „БОТЪЛ“, Созопол
 Плажен Клуб Green Life Smoki Beach House, Созопол
Снимки ВИП Комюникейшън & ХАЙЛАЙФ
Видео ХАЙЛАЙФ:

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.