Малки и големи общини с номинации от Строителните Оскари

Церемонията LUXURY Property AWARDS 2015 е на 19 ноември в хотел Рамада

Малки и големи общини получиха номинации от годишната церемония LUXURY Property AWARDS 2015 за успешни проекти в благоустройството.
Община Мирково, която е в Топ 6 по усвояване на средства по програма за развитие на селските райони, е сред номинираните общини от строителните Оскари. Само за периода 2007 – 2013 г. са усвоени 27 милиона лв. През 2011 г. общината получи специална награда в категорията „Най-прозрачна общинска администрация”. През 2013 г. в конкурса „Кмет на годината”, в категорията „Благоустрояване на градска среда” е в челната тройка. През 2015 г. общината получи грамота от АБГР в категория „Успешно управление – малка община“.
Мащабните строителни дейности в София, в които са привлечени 35 строителни компании за т.г., също отредиха заслужена номинация на Столична община за предстоящите Строителни Оскари. Луксозните новооткрити метростанции в столицата допринесоха за номинацията.
С десетките си инфраструктурни реализирани проекти номинация получи и община Челопеч.
Балканските страни Македония, Сърбия, Гърция, Турция и други за втори път ще бъдат включени в номинациите за годишните награди LUXURY Property AWARDS 2015. Специалисти и журналисти започнаха да номинират най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна.. Партньори на събитието са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, Международната академия на архитектурата и Италианската търговска камара.
Над 30 печатни и електронни медии отразяват събитието, което журналистите определиха като българските строителни Оскари.
Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски комплекс, Луксозен СПА Комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други. Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори.
Годишните награди LUXURY Property Awards 2015 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.