Луксозно яхтено изложение в Созопол

С популяризирането на яхтения бизнес в България от началото на 2005 г. ВИП Комюникейшън започна своята успешна дейност – организирани бяха луксозни яхтени изложения на пристанището в Созопол.

Най-скъпите яхти у нас бяха представени и продадени на първото изложение през 2006 г. от вносителите на морските возила Yachting bg.
Атлантис 55 за 2,250 млн.лв. стана притежание на наш бизнесмен, а Азимут 43 – на строителен предприемач. Той купи луксозната яхта за 1.400 млн.лв. И двете придобивки ще се плащат на лизинг, уточниха от фирмата, която е сред трите най-големи компании, търгуващи с яхти в Европа.

„Луксозни яхти за общо 11 милиона лева ще направят невиждано шоу в Созопол днес. На кея ще пуснат котва най-атрактивните модели на марките „Азимут“, „Бавария“ и „Атлантис“ в очакване на кандидат-купувачите.
Преди баровците да отведат водните бижута, палубите им ще бъдат отворени без пари за всички мераклии, които искат да се почувстват морски вълци. Феновете ще могат да направят по едно кръгче с луксозните яхти.
Шоуто се организира от екипа на „Яхтинг БГ“ и ВИП Комюникейшън. Спецовете на морските мерцедеси ще отговарят на въпросите на всички желаещи да закупят мечтаната лодка дни преди да започне летният сезон.“

Цитат от в. Стандарт
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=234417

 

 

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.