ЛУКСОЗНОТО СТРОИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ С ВИСОКО ОТЛИЧИЕ

Деветото издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2019 отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса. .В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна се превърне церемонията миналата вечер в хотел Маринела, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. „Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

В истинско дерби между София и Пловдив се превърна събитието, като Бургас и морските курорти същи се включиха в надпреварата за златните рози. Столицата доказа, че е пионер в иновациите с първия Умен високотехнологичен и изграден в един стил квартал не само у нас, но и на Балканите. Призьорите от Пловдив за пореден път показаха, че са първенци в пространствения дизайн, а голяма заслуга за призовете им имаше световно признатият архитект Радо Тодоров и неговия екип от РТ Консулт.

Партньори на Строителните Оскари са Италианска търговска камара, Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата. Специални гости на церемонията бяха Амедео Скиатарела – председател на Международната Академия на архитектурата, депутатът от управляващата коалиция – Борис Вангелов, Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Добромир Ганев – председател на Националното Сдружение за недвижими имоти, Васил Вутов – член на УС на Българска Предприемаческа Камара в строителството, медийни партньори и други. Водещи на събитието бяха журналистката и пи ар Патриция Кирилова и легедарният господар на ефира Васко Мавриков.

Призьорите получиха уникални рози от 24 каратово злато, ръчно изработени от партньорите на събитието – “Магията на Българската роза”. В музикалната програма на престижното събитие участваха легендата на родната естрада Джина Иванова от Трамвай № 5 и дъщеря й Мартина, младата звезда Цвети Радойчева, любимката на публиката от шоуто „Черешката на тортата“ – Галиана Арсова и др. Партньори на събитието бяха козметичният гигант Рефан, лидерите в дигитания печат Фреш Принт и винарска изба Едуардо Миролио.

Ето и призьорите:

1. Сграда със социално значение и международен принос 2019 – Младежки център, Пловдив

2. Иновации в строителството 2019 – Сдружение „Белия квартал“, София

3. Обществено строителство 2019 – Детски комплекс Nova City, София

4. Строителна компания на годината – Арх СитиСтрой, Пловдив

5. Луксозно жилищно строителство 2019 – Familia South Park София, Nova City Group

6. Високо Многофамилно жилищно строителство – Луксор 1, Пловдив

7. Реновирано строителство 2019 – Хотел Орел, Пловдив

8. СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ТВОРЧЕСКА ИНОВАЦИЯ – СИНТЕЗ НА ПРИРОДА, ИЗКУСТВО И АРХИТЕКТУРА 2019 – АРТ Комплекс Анел

9. Локация на Годината 2019 – Ники Резидънс, София

10.Луксозен пространствен екстериорен дизайн 2019 – Жилищна сграда „ФЛОРА ПАНОРАМА”, Бургас

11. Луксозен пространствен интериорен дизайн 2019 – Студио EXTRAVAGANCE design, Проект за частен дом „Бял диамант“

12 Пространствен дизайн 2019 – Grand Resort Spa & Balneo, Павел баня

13. Идеен Проект за Луксозен VIP Комплекс 2019 – Жилищен Комплекс Азалия Парк, Пловдив 14. Идеен Проект за Най-просторен жилищен комплекс 2019 – SoHome Residential Park, София 15. Идеен Проект за Най-зелен луксозен жилищен комплекс 2019 – Toscana Residence, Пловдив 16. Идеен жилищен проект за уют и комфорт в градска среда – Ню Билдинг Пропърти, проект Студентски град

17. Идеен проект за луксозни еднофамилни къщи 2019 – Банкя Резиденс

18. Идеен проект за Луксозен балнео комплекс 2019 – HOTEL ATMOSPHERE BALNEO &SPA, Павел Баня

19. Жилищен проект с най-нисък процент общи части – Hope Residence, проект Люлин

20. Лидер в производството на луксозни врати и дограми 2019 – Производител на мебели „Стил М“, София

21. Лидер в изграждането на електроинсталации във високото строителство 2019 – ELECTRO PROJECT, София

22. Иновативни системи за луксозна климатизация – ЕКОТОП

Снимки Хайлайф

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.