Лектори от European Commission ще открият форума за бизнес и туризъм в София

Представители на European Commission в България ще бъдат сред лекторите по време на Международния форум за бизнес и туризъм, който ще се проведе на 12 септември в хотел Радисън София.
Членове на Българската агенция по инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, председатели на парламентарни комисии също ще бъдат лектори на конференцията по време на форума – „Развитие на международния бизнес и туризъм. Успешно развитие на международни проекти и нови идеи за България, Балканите, Азия и Европа. Равносметка от Сезон Лято 2015 – Туризъм в България и на Балканите“.
БТПП ще представи темата: „Приносът на Българската Търговско-промишлена палата при пропагандиране на културните паметници , като допълнителна възможност за промотиране развитието на туризма“. Лектор: Мариана Танчева, Директор “Европейска интеграция и Европейски проекти” към БТПП.
Гост на събитието ще бъде Светлин и Танчев – председател на Парламентарната Комисия по Европейски въпроси и контрол на европейските фондове. А темата, по която ще говори е „Европейските фондове – единствен източник на успех и основен инвестиционен ресурс“.
Освен с обичания български фолклор с изпълненията на Поли Паскова, гостите ще имат удоволствието да присъстват и на гала-вечеря от 20 ч. Тогава ще бъде тържествено връчване на сертификати за участие във Форума, както и покани за предстоящите BALKAN TOURISM INDUSTRY AWARDS 2015 – 10.12.2015 в София.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.