КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА И VIP COMMUNICATION ОТКРИХА СЕЗОНА НА ГРОЗДОБЕРА

Заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева откри празника на гроздобера в пловдивското село Старосел снощи. Домакин на събитието бе винарска изба „Старосел“, която избра агенция VIP COMMUNICATION за официален ПР на празника.
Над 60 национални печатни и електронни медии отразиха събитието, което е своебразен рекорд за медиен интерес.
Възродената традиция представи на гостите със забавни надпревари
най-сръчните гроздоберачи и най-сръчни булки, приготвили вкусен домашен хляб. Еврокомисарят ни с ресори „Бюджет“ и „Човешки ресурси“ искрено се забавлява с мъдрите наставления на баба Стоянка за приготвянето на содените питки. Водещият на вечерта – носителят на „Икар“ Симеон Владов, умело наставляваше участниците в забавните конкурси, сред които и надпиване с вино за мъжете. Финалът на вечерта бе с фолклорен ансамбъл и тракийски мистерии с огън и тъпан.
„Нашата основна цел е младите българи да останат в България“, каза пред журналистите Кристалина Георгиева.
Празниците завършиха с традиционния избор на „Царица на виното 2015“ – традицията повелява тя да бъде закичена с орисан със самодивска сила венец от лозови пръчки, придружавана от весела дружинка начело с Трифон Зарезан. Журито избра 23-годишната Ралица Минева от Ямбол, а кметът на Старосел Иван Жутев лично поздрави хубавицата.
Снимки VIP COMMUNICATION PR

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.