Индустрията от високия клас бе отличена от LIFESTYLE AWARDS 2015

Специалната награда на церемонията за наградите на индустрията от високия клас LIFESTYLE AWARDS 2015 бе в подкрепа на иновациите и инвестициите в образованието и бе връчена от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева на Наталия Футекова и ERP Academy.
Академията има дъллогодишен опит в практическата бизнес-подготовка на българските студенти и вече извоюва въвеждането на първата университетска програма в тази област, която до този момент не съществуваше у нас.
Особен интерес за всички гости предизвикаха наградените в категория Иновации в Бизнеса – български производители на автожири, хибриди между самолет и хеликоптер, успешно реализирани на европейския и американски пазар. Основателят на Ники Ротор Авиейшън – предприемачът и пилот Николай Николов, развива тази дейност от 2004 г., когато на Българския пазар е презентиран първият двуместен автожир, конструиран и произведен в България.
Церемонията, организирана от ВИП Комюникейшън, отличи най-значимите постижения в луксозната индустрия, която въпреки световната криза, продължава да се развива у нас.
Почетните плакети и статуетки бяха връчени и от зам.-министъра на туризма Надя Маринова, от заместник изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции г-жа Ахмедова, депутатът Настимир Ананиев, изпълнителният директор на Канал 3 Ива Стоянова, съветникът към комисията за контрол на еврофондовете Таня Китик, управляващия съдружник на ВИП Комюникейшън Дончо Георгиев и други.
В категория Луксозни недвижими имоти наградата бе връчена на БЛЕК СИЙ ИНВЕСТМЪНТ – Акционерно дружество със специална инвестиционна цел, което инвестира в недвижими имоти в България. Шарлопов груп получи приз за Луксозни морски имоти с новия си комплекс Созополис. ПРестижната статуетка за Юридическа кантора 2015 взе ДИГЕСТА КОНСУЛТ – кантора с 20 годишен опит в корпоративния сектор. Актуалните за всички дами центрове и клиники за красота също бяха отличени – в категория Esthetic CLINIC 2015 – КЛИНИКА МЕДИДЕРМА взе приз, а за Esthetic Center 2015 призът бе даден на д-р Емил Бърдаров и Spectro Aesthetics. В категория ЗЕЛЕНИ САЛОНИ 2015 бяха отличени салоните на Стилист Капанов и други иновативни салони. Зелени Салони са част от Cristian of Roma Group и са създадени с изключителното съдействие и подкрепа на г-жа Елена Кристиано.
Приз взе и коафьорката на звездите Стеляна Младенова в категория BEAUTY & WELLNESS САЛОН 2015 за нейни салон SIN STYLE HAIR Studio. Призът за МЕЖДУНАРОДНА МАРКА взе носителят на първа НАГРАДА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ АМЕС 2014 в ПАРИЖ – GOLD COLLAGEN. В категория Моден дизайнер на годината бе отличена завърналата се от най-голямата модно изложение в света – Прет-а-порте Париж МИЛЕНА ВЕЛЬОВА, а Клуб на годината стана Меката на латиното ЛА КУБАНИТА. Журито съвсем заслужено отличи за Събитие на годината концерт-спектакъла „МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ“, с който народната певица ПОЛИ ПАСКОВА препълни зала Арена Армеец. Певицата в дует с певеца Христо Косашки закриха церемонията, с голямо българско хоро, а с нея водеха хорото танцьорите от ансамбъл Чинари. Водещи бяха съорганизаторът на събитието Патриция Кирилова и продуцентът-изпълнител Иван Иванов – Айвън.

Снимки ХАЙЛАЙФ

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.