Избраха VIP Communication за PR на най-мащабното бизнес-събитие у нас

Списание Business Club повери на агенция за публични комуникации VIP Communication PR-кампанията на най-мащабното бизнес-събитие у нас – NATIONAL BUSINESS FORUM 2017, което ще се проведе от 20 април до 30 юни 2017 г. под мотото „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА“.
Целта на провеждането на най-мащабния национален икономически форум за 2017 г. е да засили взаимодействието между общините и бизнеса, както и съвместната работа с държавната администрация.
Организаторите ще осигурят лектори – експертен екип и членове на държавната администрация, които ще запознаят с много и полезна за местния бизнес информация, свързана с различни форми на финансиране, най-актуалната информация за европроектите, международни пазари, тенденции в брандинга, маркетинга и рекламата, мотивацията, новостите в изискванията на НАП, счетоводството и ТРЗ, човешките ресурси, иновациите и други.
Над 20 общини бяха избрани за домакини на форумите, в които са поканени стотици фирми от регионите.
Организаторите подготвят и изненада за жителите на градовете, които са включени в кампанията – музикална програма / спектакъл на открита сцена. Водещ на събитието на площада е Димитър Туджаров – Шкумбата, а хорото ще поведе народната певица Поли Паскова.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.