Избраха VIP Communication за официален PR на Balkan Fashion Week

Екипът на най-големия моден форум на Балканите – Balkan Fashion Week обяви социалната инициатива на форума – подпомагане на млад български дизайнер, който да представи дебютната си колекция по време на модната седмица. Организаторите на първата среща на балканскато модна индустрия избраха VIP Communication за официален PR на събитието.

Целта на седмицата на модата е да подпомогне стремежите на творци от Балканските страни да покажат своите дизайнерски умения и уникални идеи, да създадат контакти и да открият нови възможности за изява и сътрудничество. „С това събитие имаме амбицията да популяризираме не само изкуството “мода“, но и млади дизайнери, нови брандове и утвърдени имена в сферата“, категорични са организаторите на форума.
Модни дизайнери и представители на модната индустрия от всички балкански страни се събират в София от 12 до 15 май 2016 г. за първото издание на Balkan Fashion Week. Грандиозният форум на фешън индустрията ще дефилира на открита сцена в центъра на столицата ни – на пл. Александър Батенберг.
Инициаторите на проекта са Елена Алексиева и Мария Колева. Елена – художествен ръководител на форума, е дизайнер с дългогодишен опит в менажирането на модни брандове и събития. Носител на много модни награди, участвала със собствена колекция в дефиле на Budapest Fashion Week 2015. Мария Колева – организационен ръководител на проекта, юрист с дългогодишен опит в мениджърството и ръководене на екип, както и в организацията на различни събития, преговори и изготвяне на стратегии за развитие. ПР-кампанията на модния форум е поверена на агенция VIP COMMUNICATION PR и Патриция Кирилова.
Основна роля в екипа заема Асоциацията на Модните Фотографи, с председател Алберт Барух -моден фотограф, занимаващ се професионално с модна и рекламна фотография от 2001 г. Участвал е в престижни събития и изложби в България и чужбина. Малка част от тях са: Malta Fashion Week, Budapest Fashion Week, World Body painting Festival и мн.др.
Мениджмънта на моделите е поверен на Христина Маркова – модел и мениджър на първата частна модна агенция в България “High Level”. Участвала в много модни дефилета и кампании на изявени български и световни дизайнери.
Социалната инициатива на проекта е под вещото ръководство на Албена Димитрова – юрист, президент на Zonta Club of Saint Sofia, част от Zonta International и Центурион на Ареа 05, Д30 – България, Румъния и Македония в Zonta International.
Повече информация вижте в сайта на проекта:
http://www.balkanfashionweek.eu/

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.