Започнаха номинациите за NATIONAL MEDICAL AWARDS 2016

 Наградите

Изтеглете Заявка за Medical Awards

Годишните награди  NATIONAL MEDICAL AWARDS 2016  ще възнаградят хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта. Церемонията ще се състои на 12 октомври от 20 ч. в хотел РАМАДА София.

Приоритет ще имат онези кандидати, които участват в  образователни и научни дейности, а също и тези, които имат признанието на обществени и клиентски огранизации, прилагат иновации за по-доброто обслужване на пациентите.

Плакетите и престижните статуетки са представителни и могат да бъдат представяни в медицинските центрове, офиси, сайтове, пред клиенти и партньори, като доказателство за професионализъм и репутация.

Номинации

logo Medical AwardsЛекари, болници, клиники и медицински екипи могат да кандидатстват за Националните Медицински Награда, ако притежават валидни лицензи за съответната медицинска дейност.

Номинации ще бъдат правени от браншови организации и специализирани медии и журналисти. Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации   VIP COMMUNICATION PR. Агенцията има зад гърба си десетки престижни събития. Партньори на събитието ще бъдат големи медицински огранизации от всички сфери на медицината.

VIP Communication е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса Business Awards, също така на призовете за луксозно строителство VIP Property Awards, на медийните награди Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес  LifeStyle Awards.  Във Варна ПР-агенцията реализира наградите за постижения в бизнеса в морския регион Marine Lifestyle Awards.
Категории

GRAN PRI  – Голямата награда за значими постижения в медицината и дългогодишна дейност. Връчва се на лекари-доайени.

Професионално признание
Признание от колеги и пациенти,  разширяване знанията и подобряване на уменията си чрез участие в международни и медицински форуми, медицинско образование и т.н.

Медицински Иновации

Ще бъде присъдена на лекар, медицински екип, болница, клиника с доказана далновидност и подход за решаване на здравните проблеми и подобряване на медицинските постиженията чрез въвеждане на нови, иновативни програми.
Критерии за оценка – Разработва новаторски решения за предоставяне на грижите за пациентите в резултат на по-добър достъп , качество, непрекъснатост на грижите, резултати от пациенти.

Best Consulting
Ще бъде присъдена на лекар/екип, който предоставя на клиентите качествена консултация и специализирани услуги .
Критерии за оценка – Перфектна комуникация с други лекари , показваща гъвкавост, надеждност и ангажимент за изключителна грижа за пациента.

Професионализъм в медицината

Присъжда се на лекар/екип/болница, които активно насърчават качеството в медицинските услуги, перфекционизма, въвеждане на иновативни програми с цел по-добро обслужване на клиентите.
Критерии за оценка – Компетентност, надеждност, иновативност.
Добри практики в обратната връзка с клиентите.

Постижения в областта на качеството и безопасността

Присъжда се на лекар/екип/болница, които оптимизират резултатите на пациентите и предпазват здравето от предотвратима вреда.
Критерии за оценка – установяване на най-добри практики в тази сфера.
Демонстрират образцово изпълнение на признати клинични услуги.  Внедряват програми и услуги за подобряване обслужването и лечението на пациентите.

Лекар на годината
Присъжда се на лекар, който последователно постига високи стандарти в практиката на медицината и е признат за модел за подражание от неговите колеги.
Критерии за оценка – Клинични умения, ръководство,сътрудничество,
Клинични иновации

Болница на годината

Присъжда се на болница, която последователно постига високи стандарти в практиката на медицината.
Критерии за оценка – Клинични умения, ръководство,сътрудничество,
Клинични иновации

Клинично сътрудничество и работа в екип
Наградата Клинично сътрудничество и работа в екип се представя на екипа, който успешно работи с колеги, съвместно взема решения за засилване на сътрудничеството и откритата комуникация .
Критерии за оценка – Изгражда ефективни взаимоотношения на сътрудничество между различните групи, които да дефинират и да решават  проблемите  на пациентите.

Социална отговорност и човешки ресурси в медицината
Присъжда се на лекар/екип/болница, които насочват усилията си доброволно, без да са принуждавани от закона, за постигане на социални и екологични цели по време в техните дейности.

Критерии: Иновации в областите на грижата за здравето на служителите, образованието и откриване на нови работни места. Наемане на специалисти и практическо обучение на студенти по медицина. Благотворителни кампании с цел превенция на населението.

Международно признание
Международно признание за високо ниво на управление, качествени услуги, непрекъснатото подобряване на качеството, както в сферата на обслужването, така и в управлението.

Основната цел на церемонията: да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в медицината, успехите на българските медици у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България.

Досегашни носители на престижните призове са  проф. Младен Григоров,  д-р Валентин Ангелов, изпълнителен директор на Специализираната болница за активно лечение по онкология , “Александровска болница, д-р Славомир Кондов, доц. д-р Васил Христов Каракостов,  МБАЛ „Токуда Болница София”, Дентална верига  ЕО Дент, „Медика – Албена“, МБАЛ “Самоков” и клиники Д-р Жорж Жоржес.

Социално измерение:

Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков, ВУЗФ и ERP България.

Партньори: Партньори на събитието са Български лекарски съюз, Националната Пациентска Организация, Българският Фармацевтичен Съюз, Асоциацията на частните болници, Фондация „Академия Здравословно“ и други.

ЖУРИ:

ИВА ДИМИТРОВА, ПРОДУЦЕНТ И АВТОР НА ПРЕДАВАНЕТО "ЗДРАВЕТО ОТБЛИЗО", БНТ ИВА ДИМИТРОВА, ПРОДУЦЕНТ И АВТОР НА ПРЕДАВАНЕТО „ЗДРАВЕТО ОТБЛИЗО“, БНТ

ВЕСЕЛИНА АЛЕКСИЕВА, ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА СПИСАНИЕ ЗДРАВЕН ЖУРНАЛ   ВЕСЕЛИНА АЛЕКСИЕВА, ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА СПИСАНИЕ ЗДРАВЕН ЖУРНАЛ

МАРА КАЛЧЕВА, РЕДАКТОР В. ДОКТОР МАРА КАЛЧЕВА, РЕДАКТОР В. ДОКТОР

 

АНТОАНЕТА ТИТЯНОВА, ВОДЕЩА И РЕДАКТОР В БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО РАДИО АНТОАНЕТА ТИТЯНОВА, ВОДЕЩА И РЕДАКТОР В БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО РАДИО

ИВО ТОДОРОВ, ГЛАВЕН РЕДАКТОР В БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР ТВ ИВО ТОДОРОВ, ГЛАВЕН РЕДАКТОР В БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР ТВ

ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА, УПРАВЛЯВАЩ СЪДРУЖНИК В ПР-АГЕНЦИЯ ВИП КОМЮНИКЕЙШЪН, ОРГАНИЗАТОР НА КОНКУРСА ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА, УПРАВЛЯВАЩ СЪДРУЖНИК В ПР-АГЕНЦИЯ ВИП КОМЮНИКЕЙШЪН, ОРГАНИЗАТОР НА КОНКУРСА

 

ЕЛИАНА МИТОВА, РЕДАКТОР В. КЛАСА

 ЕЛИАНА МИТОВА, РЕДАКТОР В. КЛАСА

 

 

 

 

 

 

Ел. поща за изпращане на заявления: vipcompr@gmail.com

VIP COMMUNICATION Agency

providing full services in the sphere of

advertising, pr, marketing and event management.

A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005.

+ 359 882 03 66 84+ 359 898 408 217      http://www.vipcompr.com

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.