Започнаха номинациите за Marine Lifestyle Awards 2015

Най-успешните компании в морския регион на страната ще бъдат наградени на официална церемония на пристанището във Варна на 1 август 2015. Гостите ще изживеят една истинска празнична вечер на борда на най-голямата ветроходна баркентина у нас – луксозната 55-метровата РОЯЛ ХЕЛЕНА.
Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет. Наградите Marine Lifestyle Awards 2015 ще отбележат най-доброто от бизнеса в черноморския регион на страната.
Церемонията се организира и продуцира от най-креативните ПР- и ивент-агенции в България. Целта е да се подпомогнат всички сфери на развитие на бизнеса.
Звезда на празничната вечер че бъде AMIRA (Боряна Христова). Певицата е родена във Варна. Н осител е на престижни национални и международни награди – “World music” – Фивицано, Италия, „Сарандев“-Добрич 2000 г. и „Златната Рибка“ България. През 2005 получа ва наградата „Талант на Варна”. През 2010 АМИРА представя България като млад изпълнител и автор на музика в Гърция на фестивала Eurovoice, в който участват световни звезди като Енрике Иглесиас и Памела Андерсън. Певицата е победител и в Международния музикален фестивал „Откритие“.
Организаторите ВИП Комюникейшън ще приемат номинации от морския регион до 15 юли.
Номинациите ще бъдат направени от ресорни журналисти и специалисти по маркетинг и реклама.
Ел. поща за изпращане на въпроси и заявления: vipproperty.awards@gmail.com
Краен срок за подаване на заявки и документи за участие: 15 юли 2015 г.

Award Categories:
Marine Lifestyle Awards 2015 – Цялостен принос
Marine Lifestyle Awards 2015 – Хотелиерство
Marine Lifestyle Awards 2015 – Туризъм
Marine Lifestyle Awards 2015 – Яхтинг
Marine Lifestyle Awards 2015 – Здраве и красота
Marine Lifestyle Awards 2015 – Услуги
Marine Lifestyle Awards 2015 – Строителство
Marine Lifestyle Awards 2015 – Клуб/Ресторант
Marine Lifestyle Awards 2015 – Събитие на годината
Marine Lifestyle Awards 2015 – Businesswoman
Marine Lifestyle Awards 2015 – Мениджър на годината
Marine Lifestyle Awards 2015 – Young CEO
Marine Lifestyle Awards 2015 – Специален приз за благотворителност
Marine Lifestyle Awards 2015 – Инвестиции и иновации
Marine Lifestyle Awards 2015 – Моден Бутик
Marine Lifestyle Awards 2015 – Дизайнер на годината
Marine Lifestyle Awards 2015 – Откритие на годината
Marine Lifestyle Awards 2015 – Медия/Журналист

Годишните награди Marine Lifestyle Awards 2015 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.
VIP Communication PR е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса VIP Business Awards 2015, както и на наградите за луксозно строителство VIP Property Awards, на медийните награди VIP Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес VIP LifeStyle Awards 2015.
Представители на българските институции, сред които министърът на образованието проф. Тодор Танев, зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, директорът на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, зам.-министърът на туризма Надя Маринова, кметът на София Йорданка Фандъкова, председатели на парламентарни комисии са връчвали или получавали престижните призове на ПР-агенцията.

Дрес код: Вечерно елегантно облекло
Вход: С персонални покани

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.