Започнаха номинациите за десетото юбилейно издание на LUXURY Property AWARDS 2020

Десетото юбилейно издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2020 ще отличи отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса.
В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията на 30.09. 2020 г. в балната зала на 5-звездния хотел Маринела, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Заявки за участие тук: Zayavka_Luxury Property Awards 2020
„Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Ще бъдат връчени призове в следните категории:

 1. ЛУКСОЗНО БИЗНЕС/МНОГОФУНКЦИОНАЛНО СТРОИТЕЛСТВО
 2. ЛУКСОЗНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО
 3. З. ЛУКСОЗНО ОБЩЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО
 4. ЛУКСОЗЕН ГРАДСКИ ХОТЕЛ 
 5. ЛУКСОЗЕН ПЛАНИНСКИ ХОТЕЛ 
 6. ЛУКСОЗЕН МОРСКИ ХОТЕЛ 
 7. ЛУКСОЗЕН  СПА КОМПЛЕКС
 8. ЛУКСОЗЕН ВАКАНЦИОНЕН КОМПЛЕКС
 9. ЛУКСОЗНА АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЙН РЕСТОРАНТ/КЛУБ
 10. ЛУКСОЗНО РЕНОВИРАНО СТРОИТЕЛСТВО
 11. ЛУКСОЗЕН ИДЕЕН ПРОЕКТ – ОБЩЕСТВЕНО/ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО
 12. ЛУКСОЗЕН ПРОСТРАНСТВЕН ДИЗАЙН
 13. ЛУКСОЗЕН ПРОСТРАНСТВЕН   ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
 14. ЛУКСОЗЕН ПРОСТРАНСТВЕН  ЕКСТЕРИОРЕН  ДИЗАЙН
 15. ЛУКСОЗЕН МЕБЕЛЕН ДИЗАЙН  –  ОБЗАВЕЖДАНЕ/БАНЯ
 16. ЛУКСОЗНО СТРОИТЕЛСТВО БРОКЕР/АГЕНЦИЯ ЗА ИМОТИ
 17. ЛИДЕР В ЛУКСОЗНОТО СТРОИТЕЛСТВО – АРХИТЕКТ/СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ/ИНВЕСТИТОР
 18. СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ЕКОПРИНОС В АРХИТЕКТУРАТА И СТРОИТЕЛСТВОТО
 19. СПЕЦИАЛНА НАГРАДА  ЗА  ОПАЗВАНЕ  НА АРХИТЕКТУРНИ   РЕЗЕРВАТИ
 20. ЛУКСОЗНО СТРОИТЕЛСТВО –  ЛОКАЦИЯ  НА ГОДИНАТА
 21. ЗЕЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО
 22. НАЙ-ПРОДАВАН ЛУКСОЗЕН ЖИЛИЩЕН/БИЗНЕС ПРОЕКТ
 23. МЕСТНА ВЛАСТ С ПРИНОС В БЛАГОУСТРОЙСТВОТО

Партньори на Строителните Оскари са Италианска търговска камара, Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата. Специални гости на церемонията ще бъдат Амедео Скиатарела – председател на Международната Академия на архитектурата, кметът на София Йорданка Фандъкова, областният управител на София област – Николай Пехливанов, Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Добромир Ганев – председател на Националното Сдружение за недвижими имоти, Васил Вутов – член на УС на Българска Предприемаческа Камара в строителството и други.
В музикалната програма на престижното събитие ще участват легендата на родната естрада Джина Иванова от Трамвай № 5, младата звезда Цвети Радойчева и др.
Партньори на събитието са козметичният гигант Рефан, лидерите в дигитания печат Фреш Принт и др.
Досегашни носители на престижните призове са най-големите и успешни строителни компании у нас – Бигла III, БОРД, АрхСити Строй, АНЕЛ Корпорация, ФИЛТО С, БАРАЖ Груп, Джи Пи Груп, студио БУЛАРХ с арх. Боян Захариев, NOVA CITY GROUP, ЛУКС БИЛД БГ, Ню Билдинг Пропърти, Трейс Груп, Енергоремонт Холдинг АД, Шарлопов Груп, Перфект Груп, Арт Е Строй, Булстрой Груп, арх. Боряна Христова, големи и малки общини, Столичните метростанции и др.
Екипът на ВИП Комюникейшън е организатор на мащабни събития за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, Националните медицински награди, призовете за Значими постижения в бизнеса на Балканите, както и за постижения в развитието на морския регион.
През 2019 г. златните статуетки бяха връчени от Николай Борисов – заместник областен управител на София област, депутатът от управляващата коалиция Георги Колев и член на комисията по благоустройство, Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Стамен Янев – изпълнителен директор Българска Агенция за Инвестиции, Георги Стоилов -почетен председател на Международната Академия на Архитектурата, акад. Ганчо Попов – собственик на сп. Човешки ресурси, както и от директора за „Развитие на Малки и средни предприятия“ от Изпълнителната Агенция за малки и средни предприятия – Борислав Димитрачков.
Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Участници: Над 40 медии от печатни и електронни медии, над 150 ВИП гости.
Екип: ВИП Комюникейшън ПР – Организаторът на мащабни събития.
Жури: Чуждестранни експерти като мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия. Зад гърба си има множество престижни строителни проекти, като сред тях са един от лондонските театри, звеното за ядрено магнитно наблюдение в болница „Хай Уайкомбе“, ниверситетски зали в Оксфорд и Гилфорд, научни лаборатории в Оксфордшир, банки и много жилищни обекти в Англия и Германия, италианският инвеститор и консултант Микеле Виола, д-р Дийпак Нарвал от Европейския икономически сенат, президентът на International Diplomatic Club – Amicability Сергей Дворянов, представители на браншовите организации и на медийните ни партньори.
Годишните награди LUXURY Property Awards 2020 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.
VIP Communication PR е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса Business Awards, както и на наградите за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS, на медийните награди VIP Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес VIP LifeStyle Awards. Агенцията организира и престижна церемония за луксозните брандове от морския регион – Marine Lifestyle Awards, както и НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИЦИНСКИ НАГРАДИ.
VIP COMMUNICATION Agency providing full services in the sphere of advertising, pr, marketing and event management. A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005. http://www.vipcompr.com Sofia, ул. Борис Руменов 9 Г
тел.: + 359 882 03 66 84 + 359 888 104 111

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.