ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ НАГРАДИ MEDIA AWARDS

Доайенът на телевизионната журналистика Иван Гарелов се просълзи по време на наградите V.I.P. перо, които бяха раздадени вчера в клуб Jim Beam – Витоша 33. Той получи приз за цялостен принос в журналистиката.
„Не съм очаквал тази награда – от 10 години съм безработен, а за толкова години в журналистиката това е втората ми награда и първа за цялостен принос. Първата ми награда бе когато бях на около 30 за репортажите ми в най-горещите точки на света. Тогава награждаваха само началници, аз бях изключение“, каза развълнуван той.

Другата специална награда, връчена от учредителите на приза ВИП Комюникейшън, бе за най-успешно предаване – „Часът на Милен Цветков“, а водещият изненада всички, като се появи на събитието с яка на врата. Той не пожела да коментира какъв инцидент е претърпял. Вместо това главният сценарист на предаването и дясна ръка на водещия Иво Тодоров се пошегува, че Цветков е ял сладолед, гърлото го е заболяло и затова е сложил яка. Третата специална награда бе за друга легенда в журналистиката – Светослава Тадаръкова и телевизия ВВТ за популяризиране на културните ценности на България.
За първи път бяха връчени и наградите VIP Awards за постижения в различни сфери на обществения живот.
LIONS Club „Свети Йоан“ получи награда за благотворителност, връчена на вицепрезидента Георги Върбанов и експрезидента Константин Иванов. Отличие за най-успешно изложение взе агенция Диаманти за луксозното Абитуриентско експо 2011 и за Луксозното сватбено изложение в апартхотел Лъки Банско. За принос в развитието на модния бизнес призът взе модна къща Агресия, а за най-успешно събитие на годината бе отличен националният конкурс Мис Мерилин. Призът за най-успешен развлекателен център получи Аква Парк „Санкт Петербург“ в Пловдив, а за най-оригинално модно шоу бяха отличени КАИ груп.

Водещите на вечерта – главните мениджъри на агенция V.I.P. Communication Патриция Кирилова и Нина Никол, за втора поредна година отличиха журналистите от националните медии.
Призът за ВИП-камера на годината получи предаването „Клуб Нюз“ на Нова тв, радио и тв The Voice бяха отличени за най-добри младежки инициативи, най-добър благотворителен репортаж отиде при агенция Булфото, Канал 3 бе отличен за отразяване на справедливи каузи, предаването „Звезден прах“ по ВВТ за светски репортажи, общо три награди си поделиха в. Труд и Седмичен Труд, отличия получиха още в. Класа и Елиана Митова, списание B2B, инж. Пламен Колев и неговото сп. Хайлайф, най-неуморната в онлайн медиите Боби Чолакова и Big.bg, в. Телеграф и Георги Димитров, в. Новинар и Цвети Герчева, сп. Журнал за жената и Тони Титянова, в. 19 минути и Мартин Райков, Търговски вестник и Георги Чернев, в. Стандарт, сайтът Krasivi.bg, интервютата на скандалната Светлана Терзиева – Сесил и много други.
На церемония в клуб Джим Бийм присъстваха над 50 топжурналисти от водещи медии, както и ВИП гости. Сред тях бяха завърналите се от Франция и прославили ни по света – художникът Моно Петра и доцентът по офталмология Красимир Коев, Златната флейта Кристиан Коев, маркетинг-директорът на хотел Шератон Кириазис Асимоглу, бившият зам.-областен управител на София Цветослав Кръстев, ПР-ът на Министерството на транспорта Розита Михайлова, писателката Людмила Филипова, бизнесдамата Поли Петракиева, основателят на хайлайфа Агент Тенев, роклегендата Емил Анчев от Конкурент и фолклорният титан Володя Стоянов, които се включиха в музикалната част на вечерта. Млади надежди на модния подиум представиха детската колекция на артстудио КАВ.
Освен почетни грамоти, наградените си тръгнаха с подаръци
от Good life, MG Style, Karate Club Fighters NSA, Palms Casino, дискове с документалните филми на режисьора Стилиян Иванов, както и плакат „В крак с времето“, запечатал изрисуването на паметника на Съветската армия, с който влязохме във световните новини. Партньори на събитието бяха Avant Technologies, Art Uber studio AEvtimov.com и луксозното шампанско Ла Монтина.

Снимки Инж. Пламен Колев, Хайлайф

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.