ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ БАЛ ЗА 8-ИЯ РОЖДЕН ДЕН НА VIP COMMUNICATION

С медиен бал и журналистически награди агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION ще отпразнува своя 8-и рожден ден.
Церемонията ще се състои на 27 май в най-новата панорамна зала на хотел Кемпински – „Силует“.
Досегашни носители на наградите са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков, Мира Добрева, Светослава Рудолф, Павел Владимиров и много други.
И тази година сред номинираните са журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, ТВ7, Канал 3, както и много автори от печатни и електронни медии – вестниците Телеграф, Монитор, Стандарт, Дума, Труд, 19 минути, Новинар, България днес и много други, които са дългогодишни партньори на събитията на агенцията.
Награди ще получат и най-големите информационни сайтове – Блиц, Факти.бг, Хайлайф, Крос и други.
Сред най-големите успехи на ПР-агенцията са организираните луксозни яхтени изложения на пристанището в Созопол през 2006 и 2008, съвместно с Яхтинг БГ и с Роял Яхтс. През 2009-а година организирахме две луксозни строителни изложения – в Хилтън през април и в зала Флоримонт Експо през ноември.
Агенцията организира всяка година церемонията за наградите за Луксозно строителство и архитектура VIP PROPERTY AWARDS, както и годишните журналистически награди VIP Перо. Също е организатор на луксозните сватбени изложения в хотелите Радисън София, Интерхотел Велико Търново, апартхотел Лъки Банско и др.
„Благодарение на всички вас вече осем години успяваме да реализираме нашите събития, инициативи, да представяме на общественото внимание нови или вече утвърдени компании и успели личности. Очаквайте и тази година церемонията за наградите за Луксозно строителств о и архитектура VIP PROPERTY AWARDS, която събира най-доброто от бранша и се следи с особен интерес от нашите чуждестранни партньори“, споделя главният мениджър на агенцията – журналистката и ПР Патриция Кирилова.
Тя ще представи предстоящите събития на агенцията и реализираните проекти през 2013-та година.
„Изминалата година ни предостави шанс да се включим в екипа на едно от най-големите европейски събития – церемонията на конкурса „Мистър Европа“, проведен в Монако и Сан ремо. Това ни дава опит и по отношение на организирането на събития от международен мащаб. У нас по традиция работихме с чуждестранни партньори за организирането на наградите за луксозно строителство и архитектура, като за първи път в тях се включиха представителите на основните италиански производители на керамика „Италкерамик Груп“. Особен интерес за медиите предизвика конференцията на посолството на Азербайджан у нас, събрала двама бивши президенти и опоненти на една маса – Георги Първанов и Петър Стоянов. Благотворителните събития по традиция са част от нашата дейност – агенцията бе съорганизатор на Коледния бал на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България, съвместно с Бизнес Лейди клуб в подкрепа на приюта на отец Иван в Нови хан. Представихме също екологичните кампании на най-голямата фирма за скрап у нас – „Трансинс“, както и битката на единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд – Ана Иванова, за правото на вот на българите в чужбина“, обобщи Патриция.
VIP COMMUNICATION подкрепи отново и българските таланти като представи с мащабна ПР-кампания завръщането на сцената на най-добрия ни дамски дует – „Мания“. Както и документалните филми на режисьора Стилиян Иванов, един от които бе в чест на двойния юбилей на д-р Емилова. Агенцията представи световния хит в биопроизводството – здравословните анионови продукти Winalite. Тя също е организатор на луксозните сватбени изложения в хотелите в цялата страна.

Снимки от миналогодишните медийни награди и снимки от наши събития през 2013:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151796393868530.1073741832.137644278529&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152418697233530.1073741840.137644278529&type=3

Патриция Кирилова връчва Гран при за Журналистика на Елена Йончева

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.