Годишни награди VIP LifeStyle Awards 2015

Годишни награди за луксозни брандове и компании – VIP Life Style Awards 2015, ще се състоят на
19 май 2015, от 20 ч в СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН.
Тържествената церемония на VIP LifeStyle Awards 2015 е ефективна платформа за комуникация на водещите участници в Лайф Стайл индустрията в България, което дава възможност за развитието на националните и международни отношения за бизнес комуникация и партньори, както и насърчаване на брандовете от Lifestyle-класовете сред целевата аудитория.

Маркетингови възможности
Победителите и номинираните от VIP LifeStyle Awards 2015 имат право да използват символите на победителя за рекламни цели. Логото на наградите е ефективен маркетингов инструмент за представяне на марката на компанията на националния и на международния пазар.

Медийни партньори
Нашите медийни партньори са лидери в информационния пазар, които помагат за повишаване на осведомеността и подобряване на имиджа на вашата компания в съответния сегмент. Церемонията е придружена от широка медийна подкрепа на всички етапи на конкурса.

ЖУРИ
Главни редактори и лайфстайл редактори на електронни и печатни медии ще оценяват и номинират участниците в конкурса.

Възможности за спонсорство
Спонсорите ще могат да презентират в рамките на церемонията LifeStyle Awards 2015 подходящи за събитието брандове. Това са водещи компании, представляващи Лайф Стайл индустрията пред подходяща аудитория, представители на бизнеса и на медиите.

Правила за подаване на заявления за участие в Lifestyle Awards 2015:
За да участвате в събитието, попълнете регистрационната форма в раздела за регистрация на участник. След като попълните формата за регистрация, представител на Организационния комитет ще се свърже с вас.

Материалите, изпратени до нас, са използвани с условията за поверителност за оценка от страна на журито.
Материалите, изпратени до нас, не се коментират и не се връщат.
Пълен списък на квалифицираните участници се публикува на официалната интернет страница на ПР-агенцията.

Таксата за участие и номинация включва:
Подробности за фирмата, включени в официалното съобщение за събитието и страници в социалните мрежи;
Индивидуално прессъобщение, създадено изключително за ползване от фирмата;
Възможност да се ползва логото Lifestyle Awards 2015 от номинирания за промоционални цели;
Информация за фирмата в официалните бюлетини до медиите и бизнеса;
Предоставяне на снимки и видео за използване след церемонията;
Предоставяне на сертификат на призьора за участието му в престижния форум;
Възможност за представяне на рекламни материали на компанията по време на събитието (стойки, винили, флайери и други рекламни материали).
Такса за участие във всяка една категория – 550 лв.

Номинации и критерии
Номинирани са фирмите и марките от луксозния клас, показали национален престиж и международно ниво. По-долу има списък с категории, отворени за подаване на заявления за участие в конкурса.
През 2015 г. спечелилите награди ще бъдат избрани в следните категории: НАЦИОНАЛНА ЛУКСОЗНА МАРКА, МЕЖДУНАРОДНА ЛУКСОЗНА МАРКА, ЛУКСОЗНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ЛУКСОЗЕН РЕСТОРАНТ, ЛУКСОЗЕН ХОТЕЛ, ЛУКСОЗЕН БУТИКОВ ХОТЕЛ, ЛУКСОЗЕН GOLF CLUB, Луксозен интериор DESIGN STUDIO, ЛУКСОЗЕН УЕЛНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН ФИТНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН SPA САЛОН, ЛУКСОЗЕН BEAUTY САЛОН, Esthetic CLINIC, МОДЕН ДИЗАЙНЕР, ЛУКСОЗЕН БУТИК – мъжка/дамска мода, ЛУКСОЗЕН SWIM & WEAR БУТИК, ЛУКСОЗНИ БИЖУТА & АКСЕСОАРИ, ИНОВАЦИИ В БИЗНЕСА, ОТКРИТИЕ НА ГОДИНАТА, СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА, ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ, NIGHT CLUB, ЛУКСОЗЕН YACHTING, КАЗИНО, КЕТЪРИНГ УСЛУГИ и други.

Критериите и заявката за участие са публикувани в нашия сайт: https://vipcompr.com/ Ел. поща за изпращане на въпроси и заявления: vipproperty.awards@gmail.com
Краен срок за подаване на заявките и документи за участие: 14 май 2015 г.

Годишните награди VIP Life Style Awards 2015 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.
VIP Communication PR е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса VIP Business Awards 2015, както и на наградите за луксозно строителство VIP Property Awards и на медийните награди VIP Media Awards.
ПР-агенцията е съорганизатор на други престижни събития като церемониите „Бизнес Лейди“, „Компания на годината“ и благотворителните призове „Златно сърце“.

VIP COMMUNICATION Ltd providing full services in the sphere of advertising, pr, marketing and event management.
A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005.
Sofia, Hristo Tcenov 8 /near to Paradise Center/ + 359 882 03 66 84, + 359 898 408 217 vipproperty.awards@gmail.com
http://www.vipcompr.com

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.