ВРЪЧИХМЕ МЕДИЙНИ ОСКАРИ ЗА 13-ИЯ НИ РОЖДЕН ДЕН

РОЖДЕН ДЕН НА ВИП КОМЮНИКЕЙШЪН

Почетна награда отличи посмъртно  жестоко убитата през октомври м.г. журналистка Виктория Маринова, която бе административен директор на русенската телевизия ТиВиеН. Призът  бе връчен на директора на медията Йоана Ангелова  по време на деветото издание на годишните награди за журналистика  MEDIA Awards 2019. Церемонията се състоя в Централния Военен клуб в София. Събитието отличи журналисти от печатни и електронни медии в навечерието на най-българския празник 24 май. Церемонията съвпадна и с фаталния 13-и рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
По повод празника на  българската писменост и култура  бе представена и фотоизложбата  НЕРАЗКАЗАНАТА ПРИКАЗКА НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, с която екипите на VIP COMMUNICATION и  „Руните говорят“  разходиха гостите през епохите в развитието на писмеността от най- древното руническо писмо до днешната българска азбука.
Гостите аплодираха авторката на разчетените древни руни Мила Салахи, която показа пътя на буквите ни през хилядолетията.
„Нашата писменост е възникнала хилядолетия преди солунските братя Кирил и Методий, които освен това разпространяват глаголицата, а не днешните ни букви. Грешката не случайно е направена в историята ни, за да угодим на чужди интереси“, поясняват организаторите.
И двата екипа са носители на почетни дипломи и награди,  връчени им за заслуги в патриотичното възпитание на подрастващото поколение  от най-големите патриотични организации – Съюзът на военно-инвалидните кооперации с председател Борис Николов. Той е и координатор на  инициативата „Една детска сълза, една молитва“.
Борис Николов бе специален гост и партньор на събитието, като връчи и част от престижните награди. Наградите бяха връчвани също от ген. Красимир Занев – парламентарен съветник по сигурността, управляващият съдружник на ВИП Комюникейшън Дончо Георгиев, партньорите от ТопОфертите – Даниела Стойчева, звездите на вечерта Джина Иванова от Трамвай № 5, младата певица Цвети Радойчева и жената-глас Галиана Арсова. Сред гостите на събитието бе и Мистър Стани Богат Ники Кънчев, както и бившата зам.-министърка на туризма и преподавател в НБУ Надя Маринова.
С призове бяха отличени: любимецът на зрителите Златомир Йочев от TV Bulgaria On Air, екипът на предаването  „По-иначе с Гергана“ по ТВ Българе, най-добър следобеден блок на годината стана „Социална мрежа“ на Канал 3. Награди получиха още – най-добрият телевизионен продуцент 2019 – Гергана Маринова от TV Bulgaria On Air, най-добрата телевизионна водеща 2019 – Диана Радева от ТВ Европа, БАЛКАНИКА ТВ,  „Шоуто на Мавриков“ по ТВ Евроком, най-доброто тематично предаване 2019 – „Операция: История“ на  TV Bulgaria On Air. С приз Телевизионна мисия бе отличена журналистката Светослава Рудолф, а Неделя Щонова получи наградата за най-добра телевизонна рубрика 2019 – „Духът на здравето“ по БТВ. Най-добър радиожурналист  стана  Петра Талева от  БНР, най-добро списание за бизнес 2019  – сп. БИЗНЕС КЛУБ, а най-добро списание за туризъм 2019 е сп.ТУРИЗЪМ И ОТДИХ. Специален приз получи и дългогодишният водещ на новините по тв Европа Ангел Бончев, за православните книги, които издаде през последните месеци. Журналисти от печатни и електронни медии също бяха отличени.
Партньорите на PR-агенцията осигуриха предметни и почетни награди за призьорите – ФРЕШ ПРИНТ, Рефан, ТопОфертите и др.
С подкрепата на ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК, ТА ИМПЕРИАЛ, минерална газирана вода ПЕЛИСТЕРКА, бутикови домашни торти DIDY’S и др.
„Годишните медийни награди поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медийната сфера вече 9 години“, уточнява управляващият съдружник на агенцията – журналистката и пи ар Патриция Кирилова.
Събитието по традиция  популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
По време на наградите бе представен и филмът на Ученическия парламент, който агенцията спонсорира: „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“.

Снимки ХАЙЛАЙФ и ВИП Комюникейшън

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.