ВИП Комюникейшън с активни срещи на бизнеса в Скопие

Съорганизаторът на Балканските туристически и бизнес награди – журналистката и пиар Патриция Кирилова, бе сред участниците в българо-македонския бизнес форум – „Един милиард и по-нататък“ в Скопие.
Събитието беше под егидата на министъра на външните работи на Република България г-н Николай Милков и на министъра на външните работи на Република Северна Македония г-н Буяр Османи. Над 150 представители на бизнеса и търговските камари на двете държави участваха във форума по покана на Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия.  Българската делегация, съпровождана от изпълнителния директор на Агенцията Бойко Таков, събра компании от секторите ИКТ, енергетика, туризъм, право, ХВП и други, които имаха възможност да разерат подробности и да установят преки контакти и сделки с бизнес партньори от съседната страна.
Беше отбелязано преминаването на символичната границата от 1 милиард евро стокообмен за 2022 г., което се случва за първи път в отношенията между България и Северна Македония.
Партньорът на ВИП Комюникейшън в югозападната ни съседка – председателят на македонската туристическата камара Аркан Керим и председателят на македонската агро-бизнес камара към Съюза на стопанските камари Горан Горгиевски поздравиха гостите от България и заявиха интерес към съвместни проекти.
Един от водещите авторитети в туризма на Балканите – г-н Керим, получи от Патриция Кирилова златната статуетка и плакет от Балканските Оскари за туризъм, които отново го отличиха за успешните постижения в туризма.
„Като председател на Туристическата Камара към Съюза на Стопанските камари номинирам Патриция за амбасадор на македонския туризъм в Република България“, каза пред гостите той.
Снимки ВИП Комюникейшън

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.