ВИП Комюникейшън откри „151 розета и суши бар” в ресторант Мусони – Слънчев бряг

Невиждано изобилие от над 150 опияняващи розета и над 50 вида суши впечатлиха носителки на корони за красота и ВИП-гости от София, Варна и Бургас през уикенда, които бяха специални гости на новия луксозен ресторант Мусони, разположен на метри от плажа Какао в Слънчев бряг. Тази година, верни на традицията винаги да изненадват клиентите с нови предизвикателства, в Мусони отваря първият у нас „151 розе-та и суши бар”.
Завърналата се от Монако Мисис България Ана Иванова избра бутилка розе с нейното име – „Ана“, а другата коронясана хубавица Йордана Димитрова предпочете най-скъпото предложение от Розе бара, който привлича и чуждестранните гости на курорта, ценители на качествените вина и на кулинарните изкушения. Морски деликатеси и вкуснотии от българската и европейска кухня, на място направен занаятчийски италиански сладолед и много авторски десерти очароваха присъстващите.
Ресторант Мусони се наложи като място, в което вкусната морска храна, класните вина и перфектният сервиз се допълват от пианото в ъгъла. Ресторант, който отвори врати миналото лято и вече има своите постоянни клиенти и почитатели. Като част от IPSpecial Group на известния ресторантьор Иво Проданов, Мусони Fish&Wine е поредната перла в короната след Хемингуей и Мемори в Пловдив. В традиционния за заведенията на IPSpecial Group винен магазин /от който можете да закупите харесаното вино на магазински цени за вкъщи/ има по рафтовете си над 230 предложения.
Прекрасна лятна градина с над 360 места, детски кът, модерен интериор, качествено обслужване – трудно е да свържем това място с истерията на Слънчев бряг, но е факт. На метри от Какао Бийч и плажа, в апарт-комплекс Галеон, Мусони Fish&Wine очаква своите гости и тази година.
facebook Ресторант Мусони, www.musoni.bg.

Снимки ХАЙЛАЙФ

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.