БТПП отново е партньор на BALKAN BUSINESS AWARDS 2022

Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с управляващите партньори на  VIP Communication PR Agency – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев по повод  организираното от агенцията осмо издание на „BALKAN BUSINESS AWARDS 2022“ Церемонията ще отличи лидерите в бизнеса на полуострова на  25 март 2022 г. в 5-звездния хотел „Емералд“, Прищина – Косово.

По традиция и тази година Българската търговско-промишлена палата е партньор на събитието и подпомага номинациите за престижните статуетки на Годишните награди за ‎значими бизнес постижения.
 „BALKAN BUSINESS AWARDS 2022“ ще отбележи значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието на икономиката в България и на Балканите, като интересът към региона е постоянен. Потвърждение за това са събитията, които PR Агенцията организира и провежда през последните години.
Преди срещата с председателя на БТПП екипът на ВИП Комюникейшън  се срещна с партньорите на събитието в република Косово – Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Посолството на Република България в Прищина и Търговско-Промишлена Камара на Косово.
Предизвикателствата на Балканите са свързани с усилията  за постигане по-добри условия на труд, професионално образование и привличане и задържане на инвестиции и работна ръка.
Каузата на тези награди е да обедини индустриите, големите компании в българската икономика и на Балканите, с партньорството на Посолството на Република Косово в България, Посолството на Република България в Прищина, Търговско-Промишлена Камара на Косово, Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Българска Търговско Промишлена Палата, Българо-Турска Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българска Стопанска Камара, Българо-Македонска Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания,  Гръцко-руската търговска камара  и други.
Сред целите, които си поставят организаторите, са отдаване на заслужено внимание на компаниите, които успешно работят, повишаване репутацията на бранша чрез насърчаване на значимите постижения на фирмите и производствата. Спечелването на престижния приз  ще предостави платформа за значимо представяне, адекватна обществена комуникация с инвеститори, клиенти и партньори, както и отразяване на успеха.
По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас, както и в Косово, Албания, Гърция, Северна Македония и Турция. Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в трудни периоди като световната здравна криза от последните две години, запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. 
Световният опит показва и доказва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса и икономиката като цяло.
Тези награди предоставят също много други ползи за компаниите, включително:

– нови перспективи за бизнеса и стил на ръководство, усъвършенстване на стратегиите и развитие в различен иновативен мащаб;
– сравнителен анализ на бизнеса с други високи постижения в областта и на международно ниво;
– ново измерение към маркетинговите инструменти;
– признание за реализираните постижения от конкуренцията в индустрията;
– повишаване популярността на организацията и инвестициите в образованието, за да помогне за привличането на най-способните специалисти, новите капиталови инвестиции в България и на  Балканите.
Повече информация  за категориите и критериите  тук:  https://vipcompr.com/balkan-business-awards-will-honor-business-leaders-2022/
Снимки ВИП Комюникейшън и БТПП

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.