БТПП отново е партньор на престижните награди Balkan Business Awards

Организаторите на Балканските награди за значими постижения в бизнеса „Balkan Business Awards 2020“ – управляващите съдружници на VIP Communication PR Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, проведоха работна среща с председателя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов по повод престижния конкурс.  Палатата пое и партньорската инициатива да покани на събитието посолствата на Балканските държави у нас, както и на техните търговски представители.

Официалната церемония  ще се състои на 5-и март в балната зала на хотел „Маринела“. На нея за шести пореден път ще се отдадe нужното внимание на успешния бизнес, който дори в периоди на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт.

Специален бонус към всички, номинирани в раздел „Иновации“ на Balkan Business Awards, е и автоматичното им включване в конкурса на Съвета по иновации към БТПП – https://www.bcci.bg/news/16730

Световният опит показва, че подобни конкурси мотивират и популяризират успешните практики и дават допълнителен стимул за развитие. Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, социалната отговорност, както и дейностите в полза на обществото.

Партньори на събитието са Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцкият бизнес съвет в България, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.

Номинации за различните награди може да направите на vipcompr@gmail.com до 20.02.2020 г., като конкретните категории може да откриете тук.

 

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.