БНТ стана официален медиен партньор на наградите V.I.P. BUSINESS Awards 2015

БНТ Свят стана генерален медиен партньор на годишните награди V.I.P. BUSINESS Awards 2015 .
Българска Национална Телевизия подкрепи инициативата на наградите да бъдат популяризирани Учебно-предприемаческите центрове към Министерството на образованието.
Две специални награди ще бъдат връчени по време на церемонията.
На Министерството на образованието за Учебните тренировъчни предприятия за интегрирането на компетентността „предприемчивост и инициативност“ на децата до 18 години.
Другата специална награда ще възнагради усилията на местната власт на малките и големи общини в подкрепа на развитието на бизнеса.
Ще бъдат връчени награди на компании, постигнали значими постижения в развитието на бизнеса в сферите на хранителната промишленост, рециклирането, тесктилната индустрия, козметичната индустрия, финансовия сектор, строителния и имотния сектор, иновациите в медицината и други.
Годишните награди V.I.P. BUSINESS Awards 2015 ще отличат най-значимите постижения в бизнеса
на официална церемония в София на 5 март 2015 от 20 часа в хотел Кемпински.
Конкурсът ще възнагради успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет.

Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса.
Ще бъдат поощрени устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.
Наградите VIP Business Awards 2015 ще отбележат най-добрите мениджъри и фирми в българския бизнес в периода януари 2013 – декември 2014 г., допринесли за устойчивото развитие на обществото.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.