Благотворителна гурме-фиеста в ресторант La Skara

Звезди от сцената и екрана готвиха за първи път върху скара на благотворителна гурме-фиеста в луксозния ресторант La Skara в полза на 10-годишната Боряна Дикова. Събитието бе организирано от ПР-агенция VIP Communication.
Талант в готвенето върху уникалните маси със скари и аспиратори над тях за атрактивно приготвяне на вечерята показаха единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд – Мисис България Ана Иванова, носителят на престижния актьорски приз ИКАР Симеон Владов, Балканският шампион по танци и звезда от „Dancing Stars“ Атанас Месечков, телевизионната водеща Ева Кикерезова, завърналата се от парижкото Прет-а-порте дизайнерка Милена Вельова и журналистката и ПР Патриция Кирилова.
По време на звездната Коледна La Skara гурме-фиеста бяха събрани средства за болното момиче, а сред гостите бе баба й – г-жа Любов Тотева, която през сълзи благодари на всички за помощта.
В търга на звездните ястия се включиха гостите, сред които бизнесдамата Наталия Футекова от И Ар Пи България, героят от Биг Брадър Даниел Делчев, бизнесменът Светльо Миланов и други. Младата бизнесдама наддаваше са сочната пържола, приготвена от ухажвания танцьор.
Лекари в Германия поеха лечението от рак на яйчниците на 10-годишната Боряна Дикова. Спортни журналисти, съдии, бивши футболисти и треньори бяха първите, които събраха средства за болното момиче. Преди това тя е лекувана в България, но поставената диагноза е била грешна и Бобка е лекувана неправилно.Средствата, които са отпуснати от фонда за лечение на деца в чужбина, покриват една значителна част от разходите, но за съжаление не достигат.
БФС също се включи в кампанията „Да помогнем на Бобка“.

Снимки IN Life

Участниците в събитието

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.